tisdag 23 augusti 2011

Ändrad kost = piggare och gladare

När man ser 0,6 kg i detta format så förstår jag att jag mår bättre - kroppen behöver inte detta fett som har fösvunnit - det drar ner min energinivå och mitt humör.. Så några till sådanan här bitar smör hoppas jag ska försvinna inom de närmaste månaderna..

Hej på er!!
Ännu en tidig morgon men precis som igår känner jag mig pigg och på ett strålande humör, riktigt skön känsla. Tror det kan ha att göra med att sedan en vecka tillbaka så har jag börjat tänka lite extra på vad jag äter, har inte ätit något godis alls och dragit ner ganska rejält på kolhydrater. Tyvärr har jag inte riktigt kommit igång med promenader MEN har faktiskt målat varje kväll och det är väl lite träning även det.

Sen köpte jag mig ett par nya skor i våras som inte alls vill mig väl, haft två riktigt hemska skavsår av dessa. Vilket har resulterat i att på höger fot så är huden lövtunn på hälen,  jag kommer inte kunna använda dessa skor förräns om några månader, känns förjävligt när man lagt flera hundra på ett par nya och bra gymnastikskor. Men men ska inte skylla på det.. Får ta mina gamla, slitna och fula skor helt enkelt - för ikväll ska jag ta mig ut på en raskt promenad..:) 

Självklart vill jag gå ner några kilon men det viktigaste är att jag mår bra, att jag har mer energi och känner mig glad - vilket verkar fungera så det är ju bra. Víktminskning på en vecka är - 0,6 kg.
Ha en riktigt härlig dag mina vänner!!

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är. Att ändra lite på kosten gör så mycket och lite träning/promenader i tillägg gör ju att man får massa energi =) Det är så härligt att du mår så himla bra. Det är du verkligen värd! Ha en underbar dag! /Kram

    SvaraRadera
  2. Titta vad fint du fått härinne!

    DUKTIG TJEJ!! Hejja hejja... ja här har du en till som kämpar på med vikten. Har inte jättemånga kvar men vill så gärna bli av med dom oxå. Skam den som ger sig! :))

    KRAM

    SvaraRadera