måndag 22 augusti 2011

Skolstart - även för mig


Tiden går så snabbt - nu får man vänta ett helt år på sommaren igen, på att få bada, åka båt och njuta av denna fantastiska utsikt..

Goddagens på er!!
Här i småstaden vaknade jag runt sextiden och kände mig riktigt utvilad och på ett toppenhumör, vilket jag tänker fortsätta med hela långa dagen. Med betoning på lång dag, ska nämligen ikväll börja läsa företagsbokföring på Komvux - kursen är 1 termin så varje måndagskväll vet ni var jag befinner mig, i skolsalen. Ska bli riktigt kul för det är ett steg i rätt riktning för mig att utvecklas ännu mer, få mer avancerade arbetsuppgifter vilket jag med glädje ser framemot.

Nu har jag precis tagir mig en kopp kaffe, har redan vart här i två timmar - så en liten paus var ganska skönt, röra lite på benen, hämta kaffe och äta en frukostsmörgås.
Ha en bra dag mina vänner för det ska minnsann jag..:)

2 kommentarer:

  1. Så roligt med en kurs så här på hösten. Visst är det roligt att få utvecklas i sitt arbete och få lite nya arbetsuppgifter. Stort lycka till med kursen och pluggandet =) /Kram

    SvaraRadera
  2. Så kul att gå en kurs som du kommer få användning av i jobbet och som hjälper dig till nya arbetsuppgifter. Jag jobbar på en redovisningsbyrå och håller på bokföring hela dagarna och jag gillar det :)

    Lycka till!!

    Kramar Bella

    SvaraRadera