torsdag 28 april 2011

Nya träningsskor och skavsår


Dessa adidasskor är mina nya kompisar när jag tar mina raska promenader.. Kan tipsa om att på Intersport kostar dessa nu 690:- istället för 1100:-..

God Morgon!!
Hoppas ni har vaknat till en lika underbar morgon som jag - solen skiner och jag känner gödsel doften nästan ända in på kontoret, det är vårkänslor - i alla fall för mig..=) Denna dag började tiiidigt, klockan 05,10 ringde klockan, bara att masa sig upp för att åka till jobbet.
Samåker med Axel och han börjar redan klockan sex - men just nu när jag vart vaken ett tag är det skönt, lugnt på jobbet - vilket resulterar i att jag får massor gjort. Inser att jag är nog som mest produktiv på morgonen/förmiddagen, så detta komemr bli en toppenbra dag trots den tidiga morgontimman..

Igår shoppade jag ett par nya träningsskor, supersnygga, sköna och mina ömmande hälsenor kändes inte alls av under gårdagens kvällspromenad MEN.. Skavsår på ena min häl, världens största vattenblåsa - så idag får jag nog lov att hoppa över promenaden men men.. Ska på fest hos min svärfar som fyller år, så lite tårta, trevliga människor kommer förgylla min afton..:)

Over and out mina vänner!!

1 kommentar:

  1. Ja de finns i 75 D!

    Snygga skor, jag måste också ha ett par nya som jag kan jogga i.

    Kram!

    SvaraRadera