onsdag 29 maj 2013

Bebismys


Sötaste Celine.. (bild lånad från Annas blogg)

God morgon!!
Sitter som vanligt i köket och sippar på mitt morgonkaffe, som vanligt sovit som en kratta med massa avbrott för toabesök - helt sjukt vad kissnödig man blir hela tiden som gravid. Tror att det kanske inverkar på min dåliga sömn ganska mycket, ska till barnmorskan imorgon och kommer då ta upp detta med sömnen för om det fortsätter såhär kommer jag aldrig orka vara gravid i 9 veckor till.. Behöver få sova ordentligt, få känna mig utvilad och pigg när jag vaknar upp - i alla fall någon gång i veckan.

Idag ska jag åka till Stockholm igen, var ju där även förra onsdagen och roade mig kungligt..  Ska vara barnvakt åt sötaste lilla Celine då Anna ska iväg några timmar.. Kommer verkligen bli hur mysigt som helst, ska gosa och sniffa bebis - hoppas på att solen kikar fram så vi kan njuta lite ute på deras underbara baksida.

Nu är det dags att prata lite med sonen, göra iordning mig och sedan hoppa in i volvon och bege mig mot vår vackra huvudstad..
Kramar i massor

1 kommentar:

  1. Åååh, så mysigt att få låna denna söta lilla docka några timmar :) Hoppas du fick en bra dag i huvudstaden.

    Låste ditt förra inlägg och jag blir så illa berörd även om jag vetat om hur du både mått och att du förlorade jobbet genom instagram, men hur mycket otur får man ha samtidigt, ibland är livet en prövning, men förhoppningsvis har det vänt nu och om några veckor får du äntligt träffa den lilla person som växer inuti i dig :)

    Ta hand om dig!

    Kramar Bella

    SvaraRadera