torsdag 1 december 2011

På bättringsvägen

Detta kommer bli min kvällsklädsel om två veckor när vi får nya lägenheten - då ska det målas i hallen, Willes rum och även i vårt sovrum.. Precis sådant som jag gillar, att ha lite olika projekt på gång..:)

Hej hallå!!
Då är det redan torsdag och som ni förstår vart denna vecka inte riktigt som jag tänkt mig, känns som att det typ är tisdag - som att jag har "missat" två dagar, men det har jag ju inte utan torsdag är det och 1 december, vilket känns mysigt..:) Bestämde mig imorse för att vara hemma även idag, har vart sängliggandes sedan i måndags förmiddag, så idag ska jag försöka komma ut lite och få igång kroppen och knoppen igen.. Så blir det en mjukstart på jobbet imorgon innan två dagars vila som jag vet kommer få mig att komma tillbaka till den vanliga Therese igen..!!!

Förhoppningsvis kommer det kännas bra och magen kommer inte strejka.. Känns i alla fall bättre än igår även om den fortfarande gör ont så är det onda inte lika kraftigt.. På min agenda idag (om allt känns bra) så ska jag lämna in kontraktet på min lägenhet till mäklaren som nu är signat av mig och köparen, kanske åka till Malin som fortfarande inte fått någon bebis..

Har nu gått två veckor över tiden men imorgon så har de en tid på förlossningen så till helgen är han nog här, längtar massor..:) Sedan när Wille kommer hem från skolan ska vi kolla på en tapet till hans nya rum, han ska få välja och hoppas INTE han väljer den dyraste bara..haha

Men nu blir det lite vila någon timme till innan jag ska starta igång mig själv igen efter några dagars paus från livet eller hur man ska uttrycka det.. Har dessutom avbokat mig från morgondagens kryssning med jobbet, känner mig inte direkt sugen på en 24 timmars fest ute på Östersjön, utan en lugn helg på landet är vad det kommer bli istället - kurera mig inför nästa arbetsvecka och såklart nästa fredag när jag åker till Stockholm för ett dygn med min fina vän Anna..

Ha nu en bra dag mina vänner!!
Kram kra

2 kommentarer:

 1. Nämen vad är det som har hänt häääääääär? Hänger inte med alls!!! :( Lilla gumman! Hoppas du är bättre nu! KRAMAR om dig!

  Ja aboslut, 16:e låter urbra! Ska inte ha nåt planerat då alls.... piuuuh! :)

  KRAM och krya vännen min!

  SvaraRadera
 2. Vännen, vad är det som hänt?? Skönt att läsa att du mår bättre i alla fall, men fy för att ha så ont i magen, det låter ju nästan som vi råkat ut för något åt samma håll. Har du fått reda på vad som är fel?

  Så skönt för dig att försäljningen av lägenheten är klar och jag hoppas verkligen att du blir helt frisk nu och att en helg på landet gör gott.

  TACK för dina alltid lika omtänksamma kommentarer och jag önskar att vi hade bott närmare varandra för då hade jag mer än gärna träffat dig!

  Ta hand om dig!

  Kramar Bella

  SvaraRadera