onsdag 30 november 2011

Akademiska Sjukhuset
Såhär ser en trött, sliten och lite halvt nerdrogad sjukling ut - fick liite morfin mot smärtorna som tur var, för annars hade jag nog slagit ner nån.. Men nu på hemmaplan hoppas jag innerligt på att endast Alvedon hjälper - känns så just nu i alla fall - hade ont för någon timme sedan och nu är det mycket bättre med just alvedon i kroppen..

Hej på er..
Hoppas allt är bra med er ute i vårt avlånga blåsiga Sverige. Vart ett ofrivilligt blogguppehåll från min sida, har nämligen vart sjuk och dessutom legat på Akademiska i 24 timmar. Började i måndags med akuta magsmärtor, hann åka till jobbet men efter två timmar hade jag så ont så jag grät, riktigt läskigt.. För jag har verkligen ALDRIG ont i magen, kan inte ens komma på någongång jag haft det, förutom när jag födde William..

Lämnade jobbet och tänkte åka hem men kände på vägen att det nog var lika bra att åka till akuten på en gång.. Väl där klämde och kände dom på min mage vilket inte uppskattades av mig, gjorde så sjukt ont. Sen en gynundersökning som visade att det inte var där felet var, så det var ju skönt.. Sedan tillbaka till läkaren som sa att det kan vara blindtarmen och sådana operationer görs inte här i småstaden - utan här gör dom endast planerade operationer..

Så det vart sjuktransport med ambulans till Uppsala och till akuten där. Fick vänta i 6 timmar (helt galet) på att en läkare skulle undersöka mig - då bestämdes det att jag skulle läggas in för observation.. Ont som f-n i magen, trött och en känsla av att något är fel så fick jag åka upp till en avdelning där de tog massa prover och annat. Dom såg då att mina värden inte var 100% bra men ändå inte så pass dåliga som de "borde" vara om det var blindtarmen.. Har även gjort en CT på magen som visade att inget är fel men läkaren sa även innan jag gjorde detta att man inte ser allt på röntgen..:(

Så igår kväll runt elva tiden fick jag åka hem, världens bästa sambo kom och hämtade mig.. Ligger nu här hemma i sängen med magsmärtor, tagit alvedon/ipren så det känns liite bättre men något är tokigt med min mage.. Om det inte är bättre ikväll kommer jag ringa sjukhuset igen och begära att dom gör fler undersökningar för jag är 32 år och VET när något är tokigt men min kropp..

Men hoppas nu att vila i hemmets lugna vrå gör att magen och kroppen bestämmer sig för att sluta strula - har ju såå mycket kul att de framemot - varken tid eller råd att vara sjuk. Skulle skrivit kontrakt på försäljningen av min lägenhet igår men fick som ni förstår skjuta på det.. Men världens bästa mäklare Emelie kom hit med kontraktet som köparen har signat, så nu ska jag bara skriva på så är försäljningen klar - såååå skönt!!!

Så kom ihåg att ta hand om er - man vet aldrig när sjukdomarna slår till!!
På återseende när jag mår bättre..
Kramar

2 kommentarer:

 1. Usch stackare, låter inget vidare. Jag var med om samma sak förra året då jag hade så ont men man hittade inget och det var tydligen ett virus som satt sig i magen. Kanske du också fått när det går så mycket sjukdomar hos alla människor nu?
  Hoppas det snart blir bättre och att det inte är något allvarligt, har själv legat hemma med en superond hals i nio dagar, igår lyckade läkaren ge mig något mot smärtorna...tack tack.

  Krya på dig och många kramar
  Grattis till försäljningen, måste kännas skönt i dessa svåra tider att sälja ialla fall här i Skåneland :)

  SvaraRadera
 2. Stackare! Fy vad obehagligt. Hoppas verkligen att det går över snart. Olustigt när man inte vet vad smärtorna beror på och du gör helt rätt som står på dig ang fler undersökningar om det håller i sig. Skickar krya-på-dig kramar och vill passa på att gratulera till lägenhetsförsäljningen. /Kramkram

  SvaraRadera