lördag 26 november 2011

Ikea - Malm
Efterlyser lite vita Malm möbler...

God morgon världen!
Här hemma är det endast undertecknad som är vaken, som vanligt alltså på helgerna - jag kan inte sova längre än till sjutiden medans mina killar sussar betydligt länge.. Men vet ni vad? Jag älskar denna stund på morgonen - blir som min egna tid med datorn, morgonkaffet och tv:n på i bakgrunden, underbart.

Vart även klippning för mig igår, vår bästa frissa hade tid och mitt hår var såå slitet - hade ju egentligen "köpstopp" men detta fick bli ett undantag, har ju faktiskt sålt (förhoppningsvis, skriver kontrakt måndag) lägenheten så unnade mig en klippning.. haha FAST det är den kommande månaden vår ekonomi kommer bli tuff, innan försäljningen är klar - men då finns det lite extrapengar för jag har gjort mig en riktigt bra vinst på lägenheten, såå skönt att kunna ha en ordentlig kontantinsats in i det nya boendet...

Till något helt annat, använder mig av detta forum för en efterlysning..
William ska få ett "nytt" rum, lite mer tonårs rum och jag skulle vilja köpa följande begagnat för det är mest miljövänligt, slippa montera och billigast..:)


Malm sängstomme 90 cm, sängbord med 2 lådor och även Malm byrå med 6 lådor, den där lådorna är bredvid varandra - allt i vitt!! Så om ni själva har eller vet någon som vill sälja snälla hör av er!!

Ha en underbar dag för det ska jag!!!
Kram kram

3 kommentarer:

 1. Vad otroligt skönt att lägenheten är (så gott som) såld nu, och att du gjorde en bra vinst på den!

  Vet ju ack för väl hur det är att ha köpt nytt och inte få det gamla boendet sålt, vi gjorde i och för sig ingen jättestor vinst men det var ändå en stooor sten som föll från hjärtat när det blev klart med försäljningen :-)

  Hoppas att du har en riktigt härlig lördagskväll, massor med kramar till dig!!!

  SvaraRadera
 2. Tyvärr har jag inga MALM möbler att komma med.... men ska hålla öron och ögon öppna.

  Annars så vill jag skicka en liten kram och säga grattis till försäljningen! ♥

  SvaraRadera
 3. Tack fina du för dina värmande och fina ord!

  Hoppas allt är bra med dej och familjen och att det har gått bra med försäljningen!
  Kramar

  SvaraRadera