söndag 13 november 2011

Pappornas dag

Söndagsmorgonen böjade runt sjutiden för undertecknad, som vanligt alltså - svårt att sova länge men vad gör det egentligen.. Har njutit av lite kaffe, svt play och alldeles strax ska jag och lilla herren i huset åka och köpa färskt bröd till frukosten, mumsigt och lite extra lyxigt..

Idag är det farsdag så jag skickar en stor kram till alla pappor ute i världen, framförallt till min egen pappa som befinner sig på resande fot - just nu är han i Australien.. Har en riktig globetrotter till pappa, fjärde gången han och hans fru reser jorden runt, såå coolt att de tar tillvara på livet även fast man är äldre!!

Ha en toppensöndag mina vänner!!
Kram kram

3 kommentarer:

 1. Vilken häftig pappa du har, älskar att höra om "äldre" människor som verkligen njuter av livet och upptäcker världen på små och stora sätt!

  Hoppas att ni har och får en kanonsöndag, själv sitter jag i min ensamhet och surfar runt en stund medan jag äter en sen frukost. Lyxigt värre :-)

  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Härligt det låter att de kan ta sig tid att resa så mycket! Själva har vi ju planer att segla jorden runt men vi får se hur det blir med den saken :)

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken häftig pappa du har!! Härligt med människor som tar tillvara på sina lever och verkligen lever dem och inte bara existerar :)

  Hoppas du haft en bra start på veckan!

  Kramar Bella

  SvaraRadera