fredag 11 november 2011

Migrän - barnvarianten
Här är min fina kille från i somras när vi var på semester på Gotland...

Hej!!
Jag har en helt underbar fredagskväll, båda min älsklingar hemma - kan inte önska mig mer... Axels bästa kompis är här (hans fina sambo är iväg på tjejweekend) och vi har spelat spel, ätit god middag och nu myser vi alla framför tv:n..

Det enda negativa denna kväll är att William somnade redan runt åtta pga sin migrän, ett anfall var på intågande och han kände det på sig. Blev trött, illamående och allmänt risig - men efter 4 år med denna sjukdom så har han lärt sig signalerna. Om han somnar innan kräkningarna (han brukar kräkas massor) kommer så sover han över hela anfallet - min lilla älskade kille.. Lider sååå med honom, önskar jag kunde ta denna migrän istället men nun fungerar det ju inte så..

Det vi kan hoppas på är att det växer bort, för detta är en barnvariant av migrän, men symtomen och besvären är lika som hos en vuxen.. Och vet ni vad?? Det är ärftligt, jag har det inte men hans pappa har det tyvärr - men jag håller mina tummar och tår att Williams migrän växer bort med tiden..

Han är så stark min älskad kille och gnäller verkligen inte i första taget - jag skulle kunna ge allt för att ta hans smärta ibland, bara låta han vara 100% frisk utan hjärtfel och utan migrän.. Men han klarar det såå bra, kommer ge honom en extra kram imorgon bitti och säga att han är bäst i hela världen!!!
Ha de bra mina vänner!!
Kram kram

2 kommentarer:

 1. En stor styrkekram till en duktig och stark kille kommer här ifrån Västkusten, stackars liten, migrän är verkligen inget att leka med och hade jag varit mamma hade jag också precis som du skrivit mer än gärna tagit besvären själv.

  TACK fina du för att du alltid skriver så väl valda ord hos mig, och hade vi bott närmare så hade ett uppmuntrande besök varit mer än välkommet :) Ett glas skumpa skulle säkert göra gott mot det onda tillsammans med lite skratt!!

  Fortsätt njut av fredagkvällen på bästa sätt!

  Många kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Ush! Stackars liten. Det är verkligen fruktansvärt med migrän

  SvaraRadera