tisdag 8 november 2011

Fika med vänner

Tisdagsmorgon i småstaden som jag startade med ett leende, inte av någon speciell anledning utan känner mig bara allmänt glad och lycklig.. ÄVEN fast vi inte fått något bud på lägenheten ännu, men är helt säker på att det kommer lösas sig till det bästa. Jag längtar som en tok till nya lägenheten, få köpa en ny soffa, inreda och göra det till vårt gemensamma hem - kommer kännas helt underbart när vi får nycklarna den 15 december.

Som jag skrivit om innan så kommer vår jul bli alldeles upp och nervänd - men vad gör det egentligen, absolut ingenting.. Vi får helt enkelt pyssla och njuta av julens underbar känsla hos våra familjer och vänner, tror nog de öppnar upp dörren för oss när längtan efter nybakade lussekatter, tomtar och en massa tända ljus bli för stor..:)

Idag efter jobbet ska jag fika med mina fina vänner Malin (som snart snart ska få barn) och Anne-Marie, blir på My House som är ett urmysigt café mitt i småstaden, känner hon som öppnat detta och hoppas innerligt att det kommer överleva och finnas kvar.. För känslan när man kommer in där är att här är det kärlek som har bakat alla goddsaker, man känenr sig välkommen och hemtrevnaden är på topp.. Att rekommenderaz om ni någongång besöker Enköping!! =)

1 kommentar:

  1. Hej... Allt bra?
    Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!

    Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

    Ta hand om dig =) Kramar // Millah

    SvaraRadera