torsdag 6 oktober 2011

Rustad för vinter

Äntligen har jag köpt mig en varm jacka - har inte haft en ordentlig på flera år men nu så.. Var iväg till Västerås för några veckor sedan och då fick denna dunparkas följa med hem från Stadium, dessutom hade jag 20% rabatt på en vara, så jag gjorde ett riktigt fynd..:)

Hej på er!!
Jag är fortfarande på hemmaplan och kommer så antagligen bli även imorgon, mår bättre men är inte 100% frisk och har absolut ingen lust att bli sjuk igen bara för att jag gick till jobbet "för tidigt".. Ska tilläggas att jag är hemma enbart för att jag lyssnar på kloka människor omkring mig för hade jag fått bestämma hade jag redan imorse checkat in på jobbet - antagligen i så fall för att bara några timmar senare åka hem för trött är jag av att bara vara hemma..

Har faktiskt vart ut en sväng, några jobbärenden (så lite jobb vart det ändå..:)) sedan handlat inslagningspapper till Willes alla presenter. Som nu ligger i min garderob inslagna och klara, väntar på att få öppnas imorgon av födelsedagsbarnet himself!! Längtar efter att få se hans lycka i hela ansiktet när han ser vad han får - VET att han kommer bli såå nöjd nämligen..:)

Nu ska jag kolla in om tv:n har något att erbjuda, men antagligen inte - sambon slutar redan klockan tre idag så inväntar honom för lite sällskap..
Kramar till er

3 kommentarer:

  1. Vill jättegärna ses på vin.... vilket datum sa vi?

    KRAM och hoppas att du är piggare!

    SvaraRadera