onsdag 19 oktober 2011

Lägenhetsköpet är nu klart

Vardagsrummet kommer vi inte gör något åt just nu - hade velat slipa parketten men får se hur vi gör..:)

I hallen ska det målas om innan vi flyttar in, vitt eller någon ljus färg - kanske en fondtapet vid toalettdörren.. Den ska förövrigt oxå målas om till vitt..:)Här är våra två sovrum - William kommer få det stora rummet och vi tar det lilla.. Han är inte alls glad i att det är blått så självklart ska även det rummet målas, blir vitt sen så får han bestämma en fondtapet att sätta upp på någon av väggarna..
Bilder lånade från hemnet.se

Hej på er!!
Här har ni en extra glad tjej just nu, igår signade vi på kontraktet för vår nya lägenhet, vår gemensamma lägenhet. Den vi bor i idag är min från början så det känns sååå härligt att vi numera kommer vara ägare båda två till den nya.

Är inte så mycket större än den vi har idag, rättare sagt 9 kvadrat MEN.. Vi får ett sovrum, ni som följt mig ett tag vet att vi bor i köket i nuvarande lägenheten - så ni kan förstå känslan om 2 månader att få ett alldeles eget sovrum. Kanske många tar för givet men här hos oss har liksom inte rätt lägenhet dykt upp förräns nu så det har bara vart att gilla läget helt enkelt..

Vi hade några krav, balkong, samma område som nu och att det inte får bli så mycket dyrare för vi vill spara så mycket vi bara kan till en kontantinsats till vårt kommande hus som jag hoppas vi har inom tre år eller så.. Beror på om sambon ska plugga eller inte, också en bidragande faktor till att det inte fick  bli för dyrt..

Vi är mer än nöjda med köpet, bra pris, samma område (tom samma gata), vi får ett sovrum och lite finns att renovera vilket innebär att värdet stiger - det är bra..:) Även lilla herren i huset är nöjd, han har redan möblerat sitt nya rum.. haha

Det enda som oroar mig liiite är att jag inte sålt nuvarande lägenhet ännu, men det löser sig säkert - är vad alla rumtomkring mig säger i alla fall - sedan har jag en toppenmäklare som jag vet kommer göra allt för att få den såld!!
Nu är det full fart på jobbet som gäller, har massor att göra efter min vecka som jag var hemma och var sjuk, känns som jag aldrig kommer komma ikapp men skam den som ger sig..!! =)
Kramar

5 kommentarer:

 1. Än en gång ett stort grattis. Måste kännas underbart. Du måste vara helt överlycklig =) Ha en jättefin dag! /Kram

  SvaraRadera
 2. Stort grattis, vad roligt!!! Och det måste kännas otroligt skönt att få ett sovrum till, den verkar vara bra disponerad!

  Jag håller tummarna för er försäljning, det kommer säkert att gå bra och att känna sig trygg med mäklaren är ju mycket värt också!

  Hoppas att du har en skön onsdag, kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. TACK snälla för att du skickade bloggkedjan vidare till just mig :) Ska välja ut en fin blogg imorgon att skicka den vidare till!!

  GRATTIS till er lägnehet, låter som det kommer bli toppen för er med lite större och framför allt ett eget sovrum. Håller alla tummar för att din gamla lägenhet blir såld till rätt pris!!

  Många kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Grattis vad skoj!!! Mycket positivt som hänt dig på kort tid ;) har lite dåligt samvete för att jag inte svarade på din träffråga den 7:e. Hade lite mkt då och en middag inbokad. Ses gärna en annan gång :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan,
  vad roligt med hallplanerna! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
  Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera