tisdag 18 oktober 2011

Bloggkedjan - Nya intressanta bloggar

Jag blev inbjuden till bloggkedjan, självklart så hakar även jag på!
 
Bloggkedjan har till syfte att uppmärksamma nya bloggar och ge bloggar en lite längre stund i rampljuset.
När du får Bloggkedjan till dig, då lägger du in din blogg som nr 5 på listan och flyttar upp alla övriga ett steg. Alltså försvinner den som ligger nr 1. Du skickar listan vidare till en blogg du gillar och som du vill uppmärksamma genom Bloggkedjan, vill bloggaren ej vara med och sprida sin länk ger du den bara till någon annan. 

Genom att bloggen stannar kvar på listan nedifrån nr 5 och upp till 1 hinner din blogg spridas och du får förhoppningsvis nya läsare och hittar själv nya bloggar ute i bloggsverige. När du gjort ditt deltagande i bloggkedjan vore det roligt om du kom in på Bloggkedjans facebooksida med ett hej och länk till din blogg. 

Jag har inte en aning om detta funkar, men eftersom jag tycker det är en bra idé så vill jag såklart testa. Detta är en form av kedjebrev för att marknadsföra sin blogg. Får du bloggkedjan är det roligt om du går in till de bloggar som finns på listan och säger hej. Vill du får du såklart lägga upp en länk på din blogg och tipsa om Bloggkedjan. Får du listan men ej vill vara med meddela gärna den du fått listan av så denne har en chans att skicka den till en annan. 

1 — 
2
En Mölnbobos Liv – Melvins Mamma
3 Agnieszka 2barnsmorsan
4 Niinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
5 Smastadensvardagsliv
 
Jag skickar den vidare till Bella..

OBS; Bloggar med stötande material, pornografiskt innehåll och liknande är ej tillåtet att länka till i Bloggkedjan!


Kramar från en väldigt lycklig och glad Therese - har ni signat kontraktet och om 2 månader får vi vår nya lägenhet!! :)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar