tisdag 6 september 2011

Det går neråt


Min inspirationsbild som jag visat innan - såhär vill jag se ut igen i ansiktet - lite smalare helt enkelt..

God Morgon!!
Idag känner jag mig faktiskt som vanligt igen, liite snorig kanske men kroppen känns okej så håll nu tummarna att jag inte blir sjuk.. Igår kväll var det skola för min del, riktigt kul är det - lär mig en massa nya saker som jag kan använda mig av i mitt arbete, precis det som är syftet. Det bästa är att vi jobbar i samma ekonomiprogram som vi har här på jobbet, kan ju inte bli bättre..:)

Tisdag innbär vägningsdag för min del, detta är nu tredje veckan av tio som jag har tänkt försöka gå ner mina extra kilon - som alla har kommit senaste året - kärlekskilon helt enkelt..:)
LCHF dieten (inte alls så strikt) verkar fungera alldeles utmärkt kan man konstatera - tagir bort ca 80% av mitt kolhydratsintag plus att jag äter mindre portioner.. Motionen har det blivit sådär med, men i alla fall en rask promenad i veckan, bättre än inget alls..:)

Denna vecka: -1,2
Totalt: - 2,7
Kvar: 3,2

Känns riktigt bra att det faktiskt går neråt, som sagt inte så många kilon som ska bort men ändå ett måste - alla kläder innan satt lite för tajt, jeansen skavde lite för mycket på magen men redan nu är det skillnad. Sambon sa igår att min mage är mindre - jaaaa precis vad jag vill.. Plus att jag mår sååååå mycket bättre, känner mig piggare och gladare..!! :)

Nu ska jag stänga min kontorsdörr och borra ner mig i en massa papper, mycket att göra innan semsetern helt enkelt!!
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar