måndag 5 september 2011

Ont i mitt mammahjärta

Igår var det matchdag för Wille i hemmaturneringen, Pepparrotslaget 2011 - han var så peppad innan, vart superduktig på träningarna i veckan men... Inne på tennisplanen så var allt som bortspolat, ingenting fungerade som det skulle, allt blev verkligen fel - från själva tennisspelandet till humöret som påverkade hans spel massor. Gör så ont i hjärtat att se när han blir arg, ledsen, uppgivna och alla andra känslor som bara tog över hela honom - min älskade lilla son..!!

Han gjorde verkligen ingen bra match men efteråt när han hade lugnat ner sig, hunnit sova en liten stund av ren utmattning både fysiskt och psykiskt så kunde vi prata.. Hittade några positiva saker tillsammans som tur var, som han kan ta med sig till nästa match som är i slutet av september - då ska vi till Rimbo på turnering. Så nu har vi tillsammans bestämt att vi glömmer den matchen och blickar framåt istället, man kan inte alltid vara på topp - något som han måste lära sig med min/familjens hjälp!!
Plus det viktigaste av allt är att man gör sitt bästa inte att man MÅSTE vinna!!

Lite tankar från en mamma som oxå hade det tufft med alla känslor igår kväll, gör man fel som låter honom spela när han blir så ledsen/arg? Borde vi avbrutit matchen? Och massor fler frågor som poppar upp - svårt att veta hur man ska hanskas med detta, är nog ínte ensam om dessa tankar och bekymmer..!! Han är en tävlingmänniska ut i fingerspetsarna - vilket för det mesta är positivt som tur är..:)

Börjar känna mig lite hängig - ont i kroppen, trött och allmänt på lite smådåligt humör!! Vill INTE bli sjuk nu precis innan semestern...:(

1 kommentar:

  1. Annas inspiration5 september 2011 21:41

    Åh får ont i hjärtat av att bara läsa om sonens jobbiga match :( stackarn!

    Hoppas du inte blir sjuk!!!
    Många kramisar

    SvaraRadera