onsdag 17 augusti 2011

Fotografen i familjen
Under vår vecka på Gotland så var det massor med snygga bilar - så när vi var ute på kvällarna var Williams största nöje att låna kameran. Sen kom han tillbaka till restaurangen eller var vi nu satt - helt lyrisk och visade alla fina kort han tagit - endast på bilar. Kunde vara sådär en 25-30 kort.. haha Här är några axplock av hans fotograf kunskaper i blandad kvalitet..

Hej på er!!
Då är det onsdag och veckan vänder så snart är den efterlängtade helgen här igen - inte mig emot. Har lite planer som är spikade, vilket känns ganska bra - ska till Axels syster på middag, Wille har två fotbollsmatcher och sen hoppas vi på att solen visar sig på lördag. Tänkte i så fall åka ut på landet, fiska lite och kanske kan Wille åka årets sista tur på vattenskidorna, kan ju alltid hålla tummarna att sommaren inte är riktigt slut ännu..:)


Såhär såg mitt kök ut innan jag började renovera överhuvudtaget - kommer efter bilder när jag är klar men har bytt spis, bänkskiva, kakel m.m...

Ikväll efter jobbet så ska jag fortsätta måla köksluckor - just nu känns det sådär för det blir inge bra MEN blir i alla fall bättre än innan - bara att inse - är ingen målare och framförallt inte av köksluckor.. haha Kommer nog ta mig två veckor till att få alla klara, ska målas tre gånger och i vissa fall fyra innan de kan sättas på plats - dessutom kan man endast måla en gång per kväll för färgen tar 12 timmar på sig att torka. Så det gäller att ha tålamod vilket jag egentligen inte har - märks väl om jag ballar ur inom de närmaste dagarna.. ;)

Ha nu en fin dag och kom ihåg att livet är här och nu - gör det bästa av just DIN dag!!
Kramar

2 kommentarer:

 1. Vi får verkligen hoppas att sommaren inte riktigt är slut ännu, en helg med sol och hyfsade temperaturer önskar jag mig också, en sista tur med båten hade inte varit fel :)

  Segt med köksluckorna... Hoppas du får ordning på dem och blir nöjd till slut ändå efter allt arbete!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Hej, skulle vara skoj att se hur köket ser ut när det är klart!

  Skulle du vilja skriva om köksrenoveringen på ett byggforum för en liten morot? Det skulle vara uppskattat.

  Hör av dig till mig på mejl så berättar jag mer,
  helgibyggla@gmail.com

  Vänliga hälsningar
  Helgi

  SvaraRadera