onsdag 20 april 2011

Någon som har tips på en bra bål?



















En riktigt härlig bild från förra sommaren när jag och ett glatt gäng med kompisar var och besökte vår fantastiska huvudstad.. Dessa goda drinkar intogs på Thaiboat efter en helt sagolik middag..

God Förmiddag..
Sitter på jobbet och har tagit mig en liten förmiddagspaus - man behöver det ibland för att samla lite energi till resten av dagen. Har faktiskt vart på jobbet sedan 05,50 idag, samåker med Axel så då är det bara att anpassa sig efter hans tider, tur att jag har världens bästa jobb där det går att vara flexibel med sina arbetstider..
Jag behöver ER hjälp, ska ha fest hemma på fredag och tänkte göra en klassisk bål, MEN hittar inget bra recept så skulle bli superglad för alla tips jag kan få av ER..!!
Även om ni har nåt bra recept på något gott men enkelt tilltugg som vi kan bjuda våra fantastiska vänner på, så tråkigt att "bara" ha lite chips m.m...
Over and out!!

2 kommentarer:

  1. Hej Therese, Tack för att du läser min blogg och tack för ditt meddelande. Du gjorde mig glad :-)

    Jag brukar göra en fräsch sommarbål på vodka, skivade jordgubbar, kiwi och stjärnfrukt. Det blandar jag med Schweppes. Minns inte riktigt vad smaken heter men den är fruktig. Ha massor av is i och pressad lime.

    Stor kram och hoppas att du och familjen får en underbar Påsk!

    /Hannah (Bloggfamiljen)

    SvaraRadera
  2. Nu vet jag ju inte hur bra mina förslag kommer passa till just en bål. Men jag älskar små chevrétoast med ringlad honung som kan toppas med pinjenötter, sen lite goda ostar, kex, oliver, olika sorters salami eller parmaskinka, nån god skivad melon som tilltugg. /Kram Lisa

    SvaraRadera