torsdag 21 april 2011

Påsklov


En härlig bild på Mig och Malin, längtar såå efter att få ut och resa, detta är från vår weekend i Milano förra hösten..


God Morgon!
Här i småstaden är det en solig och underbar torsdagsmorgon, är ledig idag men har vart vaken sedan sjutiden - har blivit morgonpigg vilket är ganska skönt. Fått en massa nödvändigheter gjort redan, sitter nu med datorn i knät och dricker en  kopp kaffe i en av mina fina muggar som jag köpte..:)
Hade tänkt att jag och lilleman skulle göra något idag, men tror han ska träffa några kompisar och spela fotboll, han börjar bli så stor att det inte är så kul att hänga med mamma längre.. Men kanske kan lura med honom på en fika i alla fall, tänkte cykla ner på stan och hitta någon liten påskpresent till Axel - även han ska få ett påskägg, det blir man aldrig för stor för.. Hmmm undra om jag får nåt?? ;)

Nu ska jag ta tag i dagen tänkte jag, börjar med en härlig frukost i lugn och ro innan alla måsten pockar på min uppmärksamhet.. Ha en härlig skärtorsdag mina vänner och njut av livet här och nu..!!
Over and out..

2 kommentarer:

  1. Önskar dig och familjen en riktigt härlig påskhelg! Kram

    SvaraRadera
  2. woho! äntligen frisk från mitt halsfluss och ute i bloggvärlden igen <3 allt väl?

    SvaraRadera