torsdag 20 januari 2011

Nya Vita Converse



















Äntligen har mina vita Converse kommit från Ellos.. Beställde dessa i augusti och igår kom ett sms att dessa finns att hämta ut.. Hmm väääldigt lång leveranstid men tur att de kom innan våren är här i alla fall...=)

God förmiddag!!
Hoppas allt är bra med er därute i vårt avlånga land, själv är det som alltid nuförtiden (nästan i alla fall..haha) toppen.. Precis ätit min frukostsmörgås och druckit dagens tredje kopp kaffe, helt galet många såhär tidigtmen.. Jag är lite konstig gällande just detta med att dricka kaffe, älskar det verkligen på förmiddagrna, dricker på tok för mycket men sen efter lunch "dör" mitt sug så då blir det te istället resten av dagen..
Någon som känner igen sig eller är det jag som är lite egen?? haha

Gårdagskvällen innebar en tur till storstaden Västerås och besök på såväl Media Market och IKEA. PÅ förstnämdca ställe inhandlades det ett PS3 till sonen, han har sparat i över 1 års tid och nu äntligen räckte pengarna. (nästan i alla fall, jag fick lägga till några hundralappar för att han även skulle kunna köpa ett spel)
Men helt galet vad dyrt det är, 3000:- för konsolen med en dosa till, inte ens ett spel fick man med, dåligt tycker jag men men W är supernöjd efter att ha längtat hur länge som helst efter sitt PS3..=)

A fick oxå med sig nåt han ville ha, bara jag som blev utan men men.. Desto större anledning att i helgen titta på ett par nya jeans, vill ha ett par tajta mörka från Nudie, får se om plånboken godkänner ett sådant inköp eller inte..:)

IKEA trippen bestod mest i att handla till jobbet, men lite saker till renoveringen och fixet hemma fick följa med, så i helgen ska det pysslas till max hemma tillsammans med mina killar, mysigt att bara mysa runt i mjukisar och njuta av livet på hemmaplan..=)

Ha en underbar dag!!!
Kramar från småstaden

4 kommentarer:

  1. Jag är likadan, dricker massa kaffe på förmiddagen och sen kopiösa mängder te på eftermiddagen ;)

    Riktigt snygga Converse men herregud vilken lång leveranstid! Fast skönt att bara kunna plocka fram när våren kommer =)

    Jag antar att du är en aning längre än mig... annars hade du kunnat få ett par nästintill oanvända, riktigt mörka Nudie-jeans av mig. /Kram L

    SvaraRadera
  2. Hej tjejen!

    Roligt att du kikar in på bloggen min & jätteskoj att du kommenterade : - )

    Spännande med renovering av köket. Ska bli kul att få se bilder sen!

    Jättesnygga converse!! Jag borde också inhandla ett par med tanke på att mina vita fick åka i soptunnan förra året ; - )
    Älskar dessa skor, passar perfekt till allt!

    Ha en skön torsdag!

    KRAMEN Emma

    SvaraRadera
  3. Tack fina du!
    Jodå dagarna går och dem tyngre dagarna är färre men visst dem kommer men inte lika ofta.
    Jag är på väg tillbaka... på nåt sätt och lite annorlunda men ändå på god väg ;-)
    Converse...jag har ju aldrig fastnat där men de jag kanske borde införskaffa mej ett par nu till våren... hrm! :-)
    Sköt om dej och njuuuuut av de härliga liv du nu har!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Vita converse passar till aaaallt :-)

    SvaraRadera