fredag 28 januari 2011

Fest x 2

Jag och Helena en partykväll på Gotland..
Hej på er.. Denna vecka har mest bestått i att flytta en massa saker från A:s lägenhet till min för vi ska nämligen bli sambos i min lägenhet som är på 65 kvadrat, krävs viss planering av förvaring m.m för att det ska funka - men åhh så bra det känns..
Vissa (några i min närhet) tycker det kanske går fort men nu är det som så att vi har träffats ganska mycket längre än vad de flesta vet om, var "hemliga" ett bra tag innan vi blev offentliga eller hur man ska säga.. haha
Jag är helt säker på mina känslor och vad jag vill och så även han - tänker följa mitt hjärta och leva mitt liv precis som jag vill - inte lyssna på andra eller hur man "borde" göra saker och ting..
JAG är chef över mitt eget liv!!!

Då var det fredag och som jag längtat, en massa skoj händer denna underbara helg vecka 4. Ikväll blir det middag med två av mina fina vänner, först lite tilltugg, tjejsnack och vin hos oss (härligt att säga oss..hihi), för att sedan bege oss ner på stan i småstaden och äta något gott och bara ha en underbar kväll/natt, hoppas på mycket folk ute - löningshelg och allt..

På lördag får vi middagsbesök utav en av mina absolut bästa vänner Helena och hennes familj.. (de är dom som driver Rosas på Gotland) Vi ska faktiskt dagen till ära äta kräftor, skagenröra och en massa annat smått och gott - kommer bli en kanonkväll, härligt att få presentera A för mina vänner och även snart få bli presenterad för hans vänner hoppas jag..;)

På återseende och kom ihåg att leva livet här och nu för imorgon vet man inte vad som händer!!

3 kommentarer:

 1. Stort, stort GRATTIS vännen! Du gör helt rätt som följer ditt hjärta. Låt andra få tycka att det gått fort men detta är DITT liv, vi lever bara en gång här och nu. Dessutom är det bara ni två som vet hur ni känner för varandra, vad ni vill med er framtid. Jag tycker att det är helt underbart att du har hittat kärleken och mannen i ditt liv =) Är så otroligt glad för din skull och jag gläds med dig/er.

  Vilken härlig helg ni har framför er! Låter hur mysigt som helst =) /Kramar Lisa

  SvaraRadera
 2. Tack fina!
  Och Grattis vad roligt!!!!! :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Du gör helt rätt för det är ingen annan än du själv som vet vad som är bäst och jag är så glad för din skull :)
  Ha en mysig lördag.

  Kramen

  SvaraRadera