tisdag 25 januari 2011

Relationråd från Henrik Schyffert..

Som er alla andra även verkar tycka, tiden bara rinner iväg utan att man har riktig koll på dagarna.. Ser nu att jag inte har bloggat sedan i fredags och nu är det tisdag, tycker jag skrev ett inlägg alldeles nyss.

Hmm kanske borde vara lite mer med i matchen, men skyller all min förvirring på att jag är berusad av kärleken till min underbara A.. Bara vet att detta är rätt, att jag träffat mannen i mitt liv - känner det ända ut i lilltån och känner mig trygg och lycklig..

Det är bara så enkelt, okomplicerat, ärligt, naturligt och underbart att vara tillsammans - han är min bästa vän och det är första gången i mitt liv som jag verkligen känner att min pojkvän är min bästa vän..
Kan inte beskriva i ord hur lycklig jag är och önskar sååå att alla får uppleva denna sanna kärleken, känna det som jag känner just nu och bara känslan av att även om det kommer tuffa dagar så är kärleken så stark att den klarar allt..
Måste berätta vad jag läste om hur Henrik Schyfferts åsikt är om hur ett äktenskap/relation håller och inte slutar med skilsmässa: (han har själv vart gift i 14 år)

"1: Kommunikation - att prata med varandra om allt är a-o i ett äktenskap/relation
2: Knulla som f-n"

På återseende mina vänner!!
Kram från småstaden

1 kommentar:

  1. Det är super när ens pojkvän också är ens bästa vän! Exakt så känner jag med min K <3 Jag blir så himla glad när jag läser hur kär, glad och lycklig du är! Ha en jättefin tisdag vännen =) / Kramar L

    SvaraRadera