fredag 10 december 2010

Som jag längtat


Min fins kille i sin nya mössa..=)
 
God Morgon!
I alla fall för mig är det inte morgon förräns nu, hemma även idag för jag mår fortfarande inte 100%. Ont i magen, trött och huvudvärk - tydligen så är det fler som haft/har samma symtom så nåt är det som "går".. Eftersom A jobbar på dagis så misstänker jag att det kanske är någon bakterie därifrån som hoppat in i min kropp - men känns i alla fall lite bättre idag plus att min fina älskade William kommer hem..

Har längtat massor som vanligt, tror jag ska överraska honom och hämta honom i skolan så slipper han gå hem, då gör jag min fina 10-åring glad.. Ikväll ska jag träffa tjejerna om jag orkar, hoppas i alla fall att jag orkar åka dit en liten stund, men blir helt alkoholfritt för min del, kroppen säger totalt nej till det känner jag..

Har svårt att äta pga magen vilket för att vara mig är konstigt, äter alltid hur mycket som helst och älskar verkligen mat. Ser på kroppen att det vart för lite intag av mat sedan i måndags, magen är plattare än vad den brukar vara - vilket inte gör något men samtidigt är det ju av en dålig anledning..

Nu ska jag i alla fall försöka få i mig en smörgås även om jag känner redan nu hur magen säger nej..
Kramar från mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar