fredag 10 december 2010

Inte lika viktig

Hej!
Då är det fredagseftermiddag och jag känner mig lite bättre, men tyvärr är fortfarande matlusten borta och huvudet värker, men ett steg i rätt riktning känns det som i alla fall.. Var och hämtade lilleman på skolan runt ett tiden och tänkte att vi kunde mysa hela eftermiddagen men tji fick jag.. haha
Man är inte lika viktig längre helt enkelt utan kompisarna är det som gäller, även om det gör lite ont i mitt mammahjärta när man längtat en hel vecka så är det en del av livet.

Barnen växer upp och prioriterar annat än mamma och pappa, samtidigt är jag så stolt över min William som har massor med vänner, fritidsaktiviteter och ibland fortfarande vill mysa med sin gamla mamma..haha

Nu ska jag slappa en stund i soffan innan han ska hämtas hem, samla lite energi för att orka träffa tjejerna några timmar ikväll.. Lilleman ska sova hos mormor, både han och de längtar efter det - det är ju där man blir bortskämd och får allt man vill..:)
Precis som det ska vara...
Kramar från mig..

2 kommentarer:

 1. Tack snälla rara du för dina kommentarer hos mej... Dem värmer enromt mycket i detta lilla helvete som vi tvingas genomgå... men de går en dag i taget.
  Krya på dej och hoppas du får en bra helg!
  Kram Zandra

  SvaraRadera
 2. Annas inspiration10 december 2010 19:06

  Hej vacker!

  Hoppas du snart mår bättre, inte skoj att vara krasslig.

  Tur att W verkar ha en sådan fin mamma som ställer upp, hur gammal är gossen nu?

  Mysig kväll
  KRAMIS

  SvaraRadera