lördag 27 november 2010

Pirr i magen


















Då var lördagen på väg mot sitt slut och jag har haft en hektisk men härlig dag, underbart att lilleman är hemma. Dagen började med bak av chokladbollar med smak av glögg, blev riktigt goda, använde mig av chili och chokladglögg (2,25%), ska faktisk göra en till sats imorgon och sälja på torget. Hade tänkt göra en mjuk pepparkaka men pga omständigheter med min renovering så har vi ingen spis och har inte haft på 5 veckor. Hade tänkt låna grannens men nu är hans ena son magsjuk så då får det bli alternativ 2, fler chokladbollar..

Åkte på eftermiddagen iväg till Bålsta på lite tennis, lilleman hade två matcher och vilka rysare, han vann en och förlora en - jobbigt för ett litet hjärta. Det enda han kommer ihåg är förlusten, men så är han ju en vinnarskalle utan dess like. Jobbigt för oss föräldrar just nu när han är 10 år, men har ju förstått att ska man bli nåt i framtiden så måste man vara som han är, HATA att förlora helt enkelt.. Men nu är han glad igen efter lite middag hos mamma och även fått hyra en film.

Dessutom hunnit med att sälja ett bord på blocket, vart och handlat, fixat med ljusstakar/stjärnor i våra fönster (inte klar dock) och dammat hela lägenheten.. Nu är det bara adventsljusen som inte är klara, kör på samma koncept som förra året..
Blockljus på bricka med hemmagjorda siffror i ståltråd!!

Nu ska denna mamman mysa i soffan och bara göra ingenting, ladda för en fantastisk dag imorgon!!
Vill bara tillägga att just nu mår jag bra, finns någon som får det att pirra i magen igen, någon som jag dejtat i två månader - känns underbart.. Skynda långsamt är precis vad vi gör så får vi helt enkelt se vart det leder..

Kramar från småstaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar