söndag 5 september 2010

Galet mycket hela långa helgen..
 

Supersnygg klocka som Kristin har hemma i vardagsrummet - funderar helt klart på att "härma" och köpta en likadan (fast i svart) och ha ovanför mitt matsalsbord..

 God Kväll på er!!
Vilken härlig helg jag har haft, men inte en endaste liten sekund över till bloggen- har vart full fart sedan jag slutade jobbet i fredags fram tills nu.. Känner mig väldigt trött men lycklig och varm i själen av att jag har sådana underbara människor omkring mig, att jag har världens bästa son som jag avgudar - som för varje dag blir större och större, snart tonåring.. Skrämmande tanke men samtidigt spännande att se honom växa upp till den man han ska bli i framtiden..=)

Nu sitter jag för stunden i soffan, väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan gå ner i tvättstugan igen för sådär femte gången eller nåt idag.. Har en hög med underkläder här bredvid mig som ska sorteras, vikas och in i garderoben..Väntar även på att M ska ringa från hockeyhallen och säga att jag ska hämta honom och killarna, han tog med sig även William på dagens match.. Jag fick låna bilen och handla under tiden, min mår nämligen inte sådär jättebra för tillfället - håller mina tummar att det löser sig under  nästa vecka!!

Återkommer med vad jag gjort hela helgen senare eller imorgon, hoppas ni haft en fin helg med mycket av allt det som är bra i livet!!!
På återseende..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar