fredag 3 september 2010

Tjejkväll med kräftor på menyn


Bild lånad från alltommat.se

Hej hallå på er!!
Så är det äntligen fredag och mitt humör är mycket bättre denna dag - haft en helt ok dag på jobbet även om jag har massor att göra. Tur för de som finns omkring mig att jag inte bara gnäller även idag.. haha
Jag jobbar ca 40% i receptionen och övrig tid med ekonomi, hon som jobbar i receptionen när inte jag är här har haft sjuka barn denna vecka. Vilket gör att jag inte får allt gjort som jag borde MEN sånt är livet och bara att jobba lite extra nästa vecka istället, viktigast är att hennes barn blir friska och krya..

Idag är det William fredag, han kommer hem efter en hel vecka hos sin pappa - han är väldigt efterlängtat mitt lilla hjärta, är så tomt hemma när han är borta även om jag njuter av att få rå om mig själv och ha min ensamtid, lite tudelade känslor angående just detta.. Kanske ett inlägg om det kommande vecka - varannan vecka förälder?

Kvällens aktiviteter är tjejkväll (efter att jag och lilleman har pussats och kramats massor) med några tjejkompisar - vi ska äta kräftor i massor.. Mitt uppdrag är att göra västerbottenpaj, så hoppas jag lyckas med den  men är ju inte så svårt som tur är..:)
Ha en fantastisk kväll mina vänner för det ska jag tillsammans med härliga människor som gör mig glad..
Får se om jag lämnar nåt spår efter mig under kvällen annars hörs vi imorgon!!
På återseende!!

1 kommentar: