lördag 18 september 2010

Årets sista fotbollsmatch

God morgon på er fina läsare!!
Hur är det med er? Med oss är det bara bra, sitter i soffan med en kopp kaffe medans William kolla på nåt ungdomsprogram på tv:n - han är så söt min kärlek, sitter i soffan under sitt täcke och bara myser.. Vi har precis fått i oss lite frukost, väldigt enkel denna morgon eftersom jag inte jag inte var till ICA igår.

Men det står på schemat så fort William har kollat klart på sitt tv:e program, en tur till ICA och fylla på förråden här hemma.. Tycker det är härligt att handla på förmiddagen, inte lika hysteriskt mycket folk som på em/kväll..

Hade en skön kväll igår hos mamma och man, supergod pizza och hon hade även köpt en flaska rött till mig fast hon inte själv gillar det..=) Så nu finns det så jag även kan få ett eller två glas ikväll - tack mamma!!
Denna lördag har en hel del att bjuda på, först så ska vi iväg till Bro och kolla på fotboll, säsongens sista match så håller mina tummar och tår att de vinner..!!
På återseende mina vänner och njut av dagen för den kommer inte tillbaka!!

2 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas ni får en mysig helg och att det inte regnar allt för mkt under fotbollsmatchen. Så mysigt och fint ni har det hemma:) Roligt att få se bilder på lägenheten. Ha en fortsatt härlig lördag. /kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Vad söt han är din son! Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg. Vad roligt att du vill vara med i min tävling!
    Kram L

    SvaraRadera