fredag 27 augusti 2010

Sommarens sista rosévin?


Kvällens dryck som ska avnjutas i trevligt sällskap..!! Kanske blir sommrens sista rosé för att sedan inviga hösten med nåt riktigt gott och mustigt rödvin..

God förmiddag!!
Solen skiner, det är fredag och livet är väl härligt.. ÄVEN om min bil har gått sönder och eftersom jag jobbar ute på landet så är jag i behov av denna dagligen, finns inte en buss i världen som kör ut hit, möjligtvis mjölkbilen..haha
Hur har ni det mina läsare, är ni tvugna att ha bil, jag kan känna mig väldigt låst pga just detta, önskar ibland att jag kunde ta cykeln eller en promenad till jobbet.. Men ska väl vara glad kanske att man har ett jobba som man trivs ypperligt på.. =)

Men jag har världens bästa mamma och "plast" pappa som ställer upp i ur och skur - tack för att ni finns och hjälper mig och Wille med ALLT!!!! Har sedan igår fått låna deras bil,  B (plastpappa) ska kolla på min idag, förhoppningsvis är det bara nåt litet fel.. *håller mina tummar*

Vaknade imorse av mig själv redan klockan 06,05 (min klocka ringer 06,15) och kände mig pigg och utvilad - härligt att börja helgen med att känna sig på topp!!!

Nu ska jag äta min frukostsmörgås och ta mig en kopp te..!!

1 kommentar:

  1. Åååå vad trist med din bil. Hoppas att den snart är iordning och funkar som den ska :) Behöver inte bil till jobbet utan har lyxen att kunna promenera. Men jag kan verkligen sakna att ha bil för uträtta ärenden, ta spontana turer mm. Som tur är har jag snälla svärföräldrar som lånar ut en av sina bilar när det behövs.

    Visst är det underbart när man har ett jobb man trivs på och bra kollegor? Det har jag oxå turen att ha :)

    Hoppas du får en jättehärlig helg. /kram lisa

    SvaraRadera