torsdag 12 augusti 2010

Slutat röka - 12 dagarGod morgon cyberspace!!
Hoppas allt är bra med er därute och att denna torsdag startat på absolut bästa sätt. Min dag startade alldeles perfekt, pigg och kände mig ordentligt utvilad. Är helt säker på att mina promenader hjälper till på flera sätt att må bättre. Endorfinerna i kroppen vaknar till liv och gör att man känner sig piggare och allmänt får en mer positiv inställning till det mesta - som att gå upp tidigt på morgonen..=)

Nu till något som jag är otroligt stolt över och kämpar med varje dag på ett eller annat sätt - JAG HAR SLUTAT RÖKA!!!!!!!!!!!!!! Har nu vart rökfri i 12 dagar och det känns fantastiskt bra och jag mår som en prinsessa MEN....

Det är rent ut sagt jäv..t jobbigt vissa stunder, hade det inte vart för M så hade jag trillat dit igen men nu har han hjälpt mig massor, funnits vid min sida och stöttat mig och sett till så jag INTE köpt cigaretter även om jag några gånger vart väldigt nära.. Men känner att för varje dag/timme som går så blir det lättare och lättare - tänker inte på cigaretter/rökning hela tiden, får inte samma "sug" längre och det positiva effekterna tar över mer och mer..

Vill ALDRIG mer vara en "rökare"!!!
Barn gör som vi vuxna gör, alltså visar jag för William att det är ok att röka om jag röker och tänker INTE indirekt säga till honom att det är ok, ska visa för honom vad som är rätt och fel, är min "plikt" som mamma att ge honom de bästa verktygen för att lyckas bra i det vuxna livet!!

Ha det bra kära läsare så hörs vi senare ikväll!!

2 kommentarer:

  1. Grattis! Gud vad du är duktig!!! Kämpa på Therese:) Jag håller tummarna. Önskar att jag kunde ha samma kämparglöd i den här frågan som du... Kanske man bara måste bestämma sig och ge sig f** på det?! Du får berätta hur det går. Duktig är du iaf./Kram lisa

    SvaraRadera