tisdag 10 augusti 2010

Back in cyberspace..

Hej hallå!!
Då var jag tillbaka efter semester, sommar, sol och har en massa nyvunnen energi - känner mig laddad till 100% att börja blogga igen, men kanske kommer bli lite annorlunda, får helt enkelt se.. Har en ådra i mig som skulle vilja skriva lite mer - vet inte riktigt om vad bara - får se om tanken utvecklas till nåt mer..

Självklart allt detta blandat med inlägg från min vardag, från mitt liv i småstaden som bjuder på det mesta - allt från min ibland tråkiga vardag till fantastiska stunder med fantastiska vänner och oväntande händelser.. Just idag är det en ganska tråkig vardag i småstaden, sitter bakom skärmen med noll energi till att jobba, "borde" göra en massa småsaker som ligger utspridda på mitt skrivbord.. Kanske en frukt och en kopp kanelte kan sätta eld i baken på mig.. haha

Nu ska jag ta tag i högarna på bordet, tror jag stänger dörren och sätter på lite musik för att ge mig själv lite positivitet och arbetsglädje.. Nickelback får mig nästan alltid på bra humör - värt att testas i alla fall!!

Har vart in och läst hos er under sommaren men intelämnat några som helst spår efter mig - ni ska veta att jag blir glad av att läsa hos er och följer med spänning era liv!! =)

Kramar från mig!!

1 kommentar:

  1. Hej :) Så roligt att läsa ett nytt inlägg från dig. Hoppas att du mår bra även om det känns lite segt på jobbet. Men så har vi det nog alla emellanåt. Låter som spännande planer med bloggen. Hoppas att du haft en skön sommar. Önskar dig en fortsatt fin dag :) /Kram lisa

    SvaraRadera