onsdag 16 juni 2010

Händelserik onsdag


Fernando Torres..

Hej på er!!Hoppas ni haft en härlig onsdag på jobb, i skolan eller vart ni har befunnit er. Har som vanligt befunnit mig ute på landet och arbetat flitigt hela dagen lång, haft en riktig bra arbetsdag.. Klappar mig själv på axeln och säger bra jobbat Therese!! =)

Man ska berömma sig själv när man tycker att man gjort nåt bra tycker i alla fall jag, lite "ego boose" kan bara vara bra för självförtroendet och självkänslan..

Kvällen ska spenderas på hemmaplan, har nämligen tvättstugan hela kvällen och är i väldigt stort behov av just det - att få våra kläder tvättade, börjar sina i både min och Willes garderob.. Lilleman roar sig med att först kolla på Spanien som dagen till ära går in i Fotbolls VM, hans största favorit alla kategorier sedan två år tillbaka är Fernando Torres så det är en viktigt och stor match för honom..

Sedan får han cykla fort fort iväg på träning, då hinner jag även med en sväng till min kompis Kristin, ska vara kattvakt i en vecka och behöver nyckel och lite info om mat m.m till missan... Är helt värdelös på just katter, men ska nog klara av att se till så hon mår bra och är lycklig när matte kommer tillbaka igen..=)

Kram...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar