lördag 29 maj 2010

En kväll med tjejerna..


En riktig tjej fest drink... Mmm..

Hej hallå..
Hur mår ni fina bloggare? Med mig är det bara bra, veckan har sprungit iväg med både roliga och mindre roliga äventyr. Efter lunch i torsdags åkte hela firman iväg till Gävle, Alborgen - är som fångarna på fortet. Vi vart uppdelade i lag, fick t-shirts i olika färger och sen hade vi 3 timmar på oss att klara av så många celler som möjligt, hur kul som helst - rekommenderas varmt om ni vill ut på ett äventyr.. Mitt lag kom på delad första plats (klarade 8 av 16 celler) men förlorade tyvärr i utslagstävlingen, fick helt enkelt se oss besegrade!! =)

Även hunnit med ett besök till läkaren, hade en remiss till kirurgen på grund av en missbildad stortå nagel. Tänkte att jag åker väl dit så kollar de och bokar in en ny tid om det är något som måste göras men så fel jag hade..

Väl där så tittade han och sa att de skulle fixa det på en gång, så det blev en liten operation och nu sitter jag med 3 stygn och värsta stora bandaget om min lilla tå.. Har dessutom idag vart tvungen att uppsöka akuten för det hade blödigt rakt igenom, så de tvättade och la ett nytt förband.. Ska nu i två veckors tid till sköterskan på företagshälsovården var tredje dag för att tvätta och få nytt förband, var ju inte riktigt vad jag tänkt mig när jag åkte iväg till doktorn igår.. Men men nu är det gjort och förhoppningsvis försvinner mina problem för all framtid!!

Denna lördag startades tillsammans med min fina William slappandes i soffan, såå härligt att bara vara, prata lite om veckan som vart och ge honom 100% av min tid, INTE stressa eller vara upptagen med annat..

Sedan har vi handlat till kvällen, får tjejerna på besök - ska bli såå mysigt, är första gången sedan jag flyttade som vi har tjejkväll i min nya lägenhet, ska städa, laga mat och piffa inför kvällen sedan är det fullt ös MEN... På grund av foten så får jag stanna hemma när de fortsätter ut i småstadens nattliv, inser att jag kan inte ha några skor på mig och vill inte riskera att någon trampar mig på tån.. haha

Min pappa och hans fru ska även komma hit på en fika, har inte setts på nån månad så det är på tiden, de bor inte så långt bort men ibland passar det inte att ses, alltid någon som är upptagen.. Men nu äntligen får jag kramas med min fina pappa!!!

Ska ta tag i lägenheten nu och även förbereda lite goda såser inför kvällen middag!!
Vad gör ni i helgen, är ju så nyfiken på vilka som läser hos mig och hur er helg ser ut..=)
Kramar i massor från småstaden..

3 kommentarer:

 1. Hej gumman, tog du inga kort i lördags? Så nyfiken, vill ju se vad jag missade ;-)

  Hoppas du får en underbar onsdag i solen!

  Kram/Anna

  SvaraRadera
 2. Aj den där tån lät inte skön... Hoppas det snabbt går över.

  Vad kul med fångarna på fortet-grejen. Jag hade älskat det, tror jag.

  Kul med tjejmiddag. Det saknar jag verkligen här i värmen. En riktig rolig tjejmiddag. Jaja, man kan inte få allt...

  stor kram

  SvaraRadera
 3. Hej tjejen! Hoppas allt är bra med dig. Har kikat in lite då & då och kollat om du skrivit något nytt inlägg men jag antar att du njuter av det fina sommarvädret istället :) Hoppas att du har en fin onsdag. /Kram lisa

  SvaraRadera