söndag 23 maj 2010

Ännu en dag med äventyr..

j


Härliga Thailand..

Hej på er!!
Här hemma i småstaden denna söndag råder ett härligt söndagslugn, regnet öser ner utanför fönstret vilket passar mig ganska bra - städar nämligen och hur kul är det när solen skiner.. =) Även denna sista dag på helgen händer det roliga saker, ska träffa min älskade vän Petra. Hon driver under vinterhalvåret sin bar Jalla Jalla på Koh Chang, Thailand och är nu hemma i Svedala igen över sommren. Har inte setts sedan i september så vi har en hel del att ta igen, som jag har längtat efter henne och nu äntligen ska vi få prata ur oss vad som hänt i respektive liv senaste halvåret..

Gårdagen blev precis så bra som jag trodde, upphämtad här hemma tidigt på morgonen för att sedan ta bilen till Stavsnäs och vidare med båt ut till Sandhamn. Hade aldrig vart där ute innan men vilket ställe, kommer helt klart återvända fler gånger. Låg på stranden i bikini flera timmar och bara lapade en massa sol, dock inget dopp.. haha Tror inte det var mer än typ 10 grader i vattnet eller nåt sånt, där går i alla fall min gräns..

Dagen ute i skärgården avslutades med en sen lunch och årets första glas rosé på en uteservering med solen i ryggen, kan det bli bättre? Tycker i alla fall inte denna småstadstjej som försöker njuta av livet och de som erbjuds..

Fredagens middag i Västerås vart hur lyckad som helst, först lite dricka, snittar och en massa skratt hemma hos Maria för att sedan bege oss ner till Tabasco för att inta en ljuvlig middag och en fantastiskt efterätt, inte ofta jag äter det men denna kan helt klart få mig att återkomma fler gånger till just denna restaurang..=)
GRATTIS till Maria som nu har kommit in i 30 årsklubben, ses nästa helg då det är schlagerkväll hemma hos mig för tjejerna - längtar!!

Nu ska jag återgå till städningen innan Hondan ska ta mig till Strängnäs för dagens äventyr..
Stor kram till er!!

2 kommentarer:

  1. Åh, vilka härliga Thailand-pics!

    De runda zinkkrukorna köpte jag faktiskt på ÖB förra året, men de har samma sortiment i år, så kika där!

    Hoppas du får en mysig söndag! Kraaaam /Miia

    SvaraRadera