söndag 11 april 2010

Vårkänslor..


Våga leva livet mina vänner!!!!!!

God afton..
Redan söndagskväll och helgen och passerat i en väldans fart, men trevligt har jag haft det.. I fredags var det som vanligt kortdag på jobbet, vi jobbar in timmar under veckan för att kunna sluta klockan 15 varje fredag.. Riktigt skönt måste jag säga, helgen känns lite extralång även om det bara är nån timmes kortare arbetsdag.

Sedan var jag iväg på middag på kvällen, blev alldeles för mycket vin men var riktigt trevligt och är ju min barnfria helg så då får man gå lite överstyr ibland..haha
Men har insett att dricka resorb gör susen, tog en innan middagen och en innan jag hoppade i säng och mådde riktigt bra i lördags, dock lite trött..

Lördagen fortsatte med ännu mer trevliga aktiviteter, dagen spenderades på söder. Strosandes runt och bara njuta av pulsen i storstaden, lite shopping, mysfika och en massa turer in på en hel del inredningsaffärer - en skön och avslappnad dag helt enkelt..
Riktigt vardagslyx för mig - ger en massa energi och försöker ta tillvara på sådana tillfällen och inse att jag är lyckligt lottad som har underbara människor omkring mig!!

På kvällen hade jag kusin Emelie hemma på middag - hon försökte stenhårt få med mig ut på krogen men där tog min energi slut..haha Hon gick vidare medans jag hoppade ner i soffan och bara njöt av att mitt liv är fullt av underbara människor - NI gör mig lycklig och glad!!!

Denna soliga söndag har fått mig att känna hur vårkänslorna spritter i hela kroppen - blir nästa förälskad i livet, underbar känsla.. Samtidigt som det i mitt huvud pågår en del tänkande över saker och ting, MEN tänker inte låta detta ta överhand om mitt liv igen.. Lever här och nu, ska banne mig njuta av det oxå för det är bara upp till mig själv att må bra - jag bestämmer över mitt liv och mina beslut och tänker vara stolt över mig själv!!

1 kommentar:

  1. Underbart med vårkänslor! Och jag instämmer helt - våga leva livet :)

    Ha en fin start på veckan, kram!

    SvaraRadera