torsdag 8 april 2010

Converse


Bild lånat från Ellos.se

God Kväll!!
Utanför mitt fönster regnar det just nu, riktigt grått och trist - var tog solen vägen som visade sig på förmiddagen?
DÅ satt man ju instängd och kunde inte njuta av den, hade ju hoppats på nån timme på balkongen i solen med ett glas rött och några inredningstidningar.. Får helt enkelt ta det inne i soffan istället, kanske smakar lika gott ändå..=)

Dagen har fortlöpt i sin vanliga lunk förutom att min älskade Wille fortfarande känner sig lite hängig. Självmant hoppade han över sin tennis, skulle blivit 3 dagar på lovet med extraträningar men tyvärr blev det ingen pga förkylning - tråkigt men är man sjuk ska man INTE träna..!!!
Han har istället spenderat dagen hos mormor och hemma, verkar som han tyckt det var skönt att vara själv och bara slappa, kolla film och myst..

Imorgon ska han till kusin och leka hela dagen medans jag jobbar sen är det hem till pappa för honom - min barnfria vecka börjar..
Har absolut inga som helst planer inför helgen - hoppas på att det spontant sker nåt kul annars blir det en hemma helg, fixa med lägenheten, läsa och ta hand om mig själv!!

Vad händer hos er i helgen?

Idag beställde jag ett par röda Converse från Ellos, hade 40% rabbat och fri expeditionsavgift, så öven om min ekonomi just nu är tuff klickade jag hem dessa för endast 300:-.. Fyller år i maj så jag tror dessa får bli en tidig födelsedags present till mig själv, kommer om 10 dagar - längtar..!! Älskar dessa skor och har i många år använt dom flitigt, har 3 par men alldeles strax alltså fyra par - me like..

Nu kallar spisen på mig - även en sväng i tvättstugan ska hinnas med.. Malin kommer hit och ska tvätta hon med, de har för tillfället ingen tvättmaskin hemma så då är det toppen att jag har en stor tvättstuga..!!!

Var rädda om varandra - man vet aldrig vad morgondagen kommer med!!
Kramar

5 kommentarer:

 1. Supersnygga skor, vill också ha ;o)

  Kram och sov gott

  SvaraRadera
 2. Annas inspiration10 april 2010 15:28

  Hej söta tjejen!

  Här är allt bra :-) Hur mår du? Hoppas det är bättre med sonen.

  har också klickat hem converse från ELLOS, har du fått dina? Mina kommer i slutet av april.

  Ha en skön lördag

  kRAM

  SvaraRadera
 3. Snygga converse...och tack för tipset. Skulle faktiskt kunna tänka mej ett par likadana!
  Gillade färgen!!

  Hoppas du har det bra!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du bloggar igen, har själv varit dålig på det den senaste tiden men nu så :-)

  Tack för senast får jag passa på att säga även om det är ett tag sedan nu, hoppas vi ses snart igen i något sammanhang!

  Hoppas att du haft en skön helg, här hemma har det varit lugna gatan med god mat, promenader och några utflykter. Kram & på återseende :-)

  SvaraRadera
 5. Converse är verkligen vår! Jag väntar på mitt första par men är rädd att de inte kommer passa :( vill så gärna ha dom haha!

  Kram!

  SvaraRadera