tisdag 30 mars 2010

Underbara tisdag..

Hej.. Här i småstaden skiner just nu solen och jag sitter på min alldeles oinredda balkong med solglasögon, ett glas rött och bara njuter - underbara tisdag helt enkelt.. Hela dagen har bara vart sådär bra, svårt att beskriva men ni kanske förstår hur jag menar - en härlig känsla i kroppen.. Dessutom är det ju kortvecka vilket ALLTID känns bra och lite ledighet är vad jag och min lägenhet behöver.. Har hamnat i nån sorts dvala, det är verkligen inte klart inredningsmässigt men helt ok att bo i för en tid och där har jag fastnad.. Orkar inte ta mig för någonting utan skjuter för tillfället upp det mesta, men vad gör det?
Bild från Thailand april 2009..

Lever här och nu, vem dör av att det är lite smuts i hörnen, saknas lite gardiner, finns inga dörrhandtag eller att jag borde måla de två innerdörrarna som fortfarande är omålade.. Inte jag i alla fall..=)

Kom precis på att jag har två trisslotter som väntar på att få bli skrapade, man kan ju alltid önska att det gömmer sig en liten vinst där som i så fall skulle gå oavkortat till min bil som precis vart på verkstaden.. Vart inte billigt men eftersom jag har världens bästa pappa så vart det i alla fall en human summa att betala.. Säger bara bilar, ett nödvändigt ont (i alla fall när man som mig jobbar mitt ute på landet med kossorna som närmaste granne) men sååå tråkigt när de inte fungerar, tusenlapparna rinner iväg..

Nu ska jag försöka få några solstrålar på min vinterbleka ansikte och fundera på vad singelmiddagen blir denna afton!!

Vill dessutom passa på att säga GRATTIS till min fina mamma som igår fick ett nytt jobb efter några månaders letande - även hon fick 10 tulpaner av mig denna tisdag!!!

Ps.. För att ännu mer göra denna dag bättre fick det följa med 10 tulpaner hem från affären..
Kramar till er från en sprudlande glad småstadstjej!!

2 kommentarer:

  1. Så roligt att höra något från dig igen, jättefin blogg du fixat. Roligt att du också verkar må bättre, så glad för din skull.

    Kram och sov så gott

    SvaraRadera
  2. Roligt att du är tillbaka i bloggvärlden och gott att läsa att du verkar må bättre och är tillbaka på banan igen och lever livet!

    Kramar Bella

    SvaraRadera