måndag 29 mars 2010

Tillbaka i ny blogg!!!

Hej nya och gamla läsare..
Har efter lite funderande bestämt mig för att fortsätta blogga men i en annan tappning - helt ny blogg med en helt ny Therese..
Var över 2 månader sen jag skrev nåt sist och oj vad det hänt saker sen dess, har hunnit renovera lite i min nya lägenhet, flyttat och även "kommit igen" efter det absolut jobbigaste halvåret i mitt liv, men nu är jag på bana och känner att energin sprudlar och att livet är till för att levas här och nu - inte imorgon..

Önskar jag kunde lägga upp lite bilder på min nya lägenhet men tyvärr har jag inte rätt sladd till kameran så det får vänta - ni får hålla tillgodo med lite gamla bilder sålänge..:)
Men det verkar inte heller funka för jag förstår inte hur man ska göra, addar bild till mitt inlägg men inget händer - hur gör man?

Under denna tid har jag inte heller läst så mycket andra bloggar, la det åt sidan för att fokusera på mig själv, William och vårt nya liv..
Hur har ni det? Ska verkligen läsa ikapp lite, känns som att man förlorat en del bloggvänner under dessa månader.. Hoppas med detta att jag återfår kontakten med de gamla och även hittar en del nya..=)

Nu ska det lagas singelmiddag - är nämligen barnfri vecka så jag får äta min middag alena, men det gör inte så mycket har ju alltid datorn och tv:n som sällskap..;)

Ta hand om er och NJUT av livet även fast det bara är en helt vanlig måndag..

1 kommentar: