fredag 15 juni 2012

Turkiet - Side resort april 2012
Mitt fina badrum..

 


Sovrum med soffa och tv.. (jag bodde i ett dubbelrum)


 


Lyckades efter måånga försök fånga Wille på bild i luften, krävdes x antal hopp..haha


 


Hade mulet en dag så då promenerade vi ner mot hamnen för lite shopping, lunch och en skön powerwalk..

Här är vi alla fyra som hade en fin fin semestervecka!!
 
Tidig morgon för undertecknad, vaknade 05,00 och kunde inte somna om så ligger nu i soffan med en kopp kaffe och njuter av tystnaden. Utanför lyser solen så är helt säker på att detta kommer bli en underbar fredag.

I slutet på april åkte jag iväg till Turkiet tillsammans med min mor, far och Wille, sambon stannade hemma och jobbade, riktigt mysigt att få umgås med min älskade son i en hel vecka utan en massa måsten, prata om livet, skoja, äta gott och bara mysa. Från början skulle han åkt med mina föräldrar men några veckor innan kom jag på att varför inte följa med, var kortvecka på jobbet så behövde endast ta 3 dagars semester, perfekt..

Jag bodde på ett jättefint hotell där personalen verkligen var något utöver det vanliga, William sov hos mig 3 nätter och fick äta frukost, allt detta utan att betala en krona, det kallar jag service. Sedan sista kvällen var det ett stort event där, alla resebolag tillsammans med Tomas Cook airlines startade igång säsongen, alla höjdare man kan tänka sig inom dessa områden var på plats. Att dom var just på Side Resort var för att det hotellet hade blivit utsett till ett av dom allra bästa. Så dagens restips till er är att åka till Side och besöka just Side Resort, ni kommer inte bli besvikna.

Snygga och stilrena rum, magnifik frukostbuffé, underbar personal och fanns massor med aktiviteter för stor som liten. Om man vill ta sig ner till Side hamn så är det ca 25 minuters promenad, efter vägen så finns det lite gamla ruiner att kolla på, restauranger om man blir törstig/hungrig och väl nere i hamnen är det ett stort mecka av shopping m.m.


Nej nu ska jag göra mig iordning för veckans sista arbetsdag..
Ha det bäst mina vänner..
Kram kram

1 kommentar:

  1. Då var vi där samtigt.. Var kanon och barnbarnet njöt av varenda sekund.
    MVH
    Helene
    PS vi har en grupp på Facebook som heter Vi som älskar Side Där tipsar vi varandra om allt möjligt.

    SvaraRadera