fredag 3 februari 2012

Fylla på energiförrådet

























Här är min fin fina mössa... :)

God Fredag!!
Vaknade upp till en riktigt kall dag, -12 var det i småstaden när jag gick ut till bilen och på landet (jobbet) var det -15, brrr säger jag bara.. Men idag åkte min varma pälsmössa på, den värmer gott om mina små öron, är Axels farfars gamla mössa så vet inte om den är äkta eller fejk.. Ärligt så bryr jag mig faktiskt inte så mycket för den är varm, snygg och passar mig alldeles perfekt. .:)
Hade dock ALDRIG köpt en äkta själv (om det nu är det)!!!

Idag blir det jobb fram till ett tiden då jag åker in till staden för att luncha med en kompis, sen hem och städa lite, mysa med William för att sedan några timmar ikväll möta upp min vän Helena för nåt glas vin och en bit mat.. Känns som att helgerna just nu består av massa roligheter, vilket jag behöver - massa energi från mina underbara vänner.. TACK för att ni finns!!! Självklart så är min familj min stora energikälla i livet men ibland behöver man boostas med ännu mer positivitet, då är vännerna dom bästa helt enkelt..

Vill även passa på och berätta att min älskade sambo inte har snusat på 1 vecka - är galet stolt över honom och helt övertygad om att han komemr klara det här galant!!! (nu är det bara min tur kvar, sluta med dom där förbannade giftpinnarna)

Kramar till er alla och tänk på att livet är till för att levas!!

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig mössa, har en liknande som jag köpte på JC för nåt år sen. Älskar den men har inte hittat den efter vår flytt. :( Snyft....

    Vilken mysig helg du verkar ha haft vännen!

    KRAM Nina

    SvaraRadera
  2. Jätteduktigt av honom och pepp till dig - du klarar det du också! Ny Ib Laursen-tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

    SvaraRadera
  3. TACK snälla för din fina ord här och för din krya på dig hälsning!

    Idag känns det äntligen som att det är på väg åt rätt håll, hoppas att det håller i sig!!

    Vad duktig din sambo är som håller sig ifrån snuset. Det är visst ett riktigt h-vete att slutat, jag hade ju nikotinmonstret (läs sambon) här hemma efter nyår. Han är fortfarande snusfri så det var värt den första jobbiga tiden.

    Hoppas du får en riktigt fin helg med dina pojkar

    Kramar Bella

    SvaraRadera