tisdag 20 december 2011

Målning och renovering pågår...Såhär trivs jag som fisken i vattnet..

Hej på er!!
Jag lever och mår bra om det är någon som undrar.. haha Magen är nu 100% bra igen - efter 1,5 vecka så eftergranskade dom mina röntgenbilder och upptäckte att min spiral satt snett och gjorde så jag hade sjukt ont, feber och infektion i kroppen.. När väl den var borta så tog det bara något dygn så mådde jag toppen igen, man kan ju tycka att det borde dom sett på en gång men men.. Allt är ju bra nu i alla fall!! :)

Håller på för fullt att renovera vår lägenhet, så blir nog inte så mycket bloggande från min sida - men ska försöka slänga in någon bild på hur vårt kaosartade liv ser ut just nu.. Men vet ni vad.. Jag bara totalt älskar det, doften av färg, ekandet i en tom lägenhet, pizzan som intas på golvet bland alla färgburkar och att konstant gå runt i smutsiga målarkläder..
Kanske är lite konstig jag men alla har vi våra olika kärlekar till saker och ting.. ;)

Kram på er alla och hoppas ni INTE stressar för mycket inför jul - njut av tiden i stället, av varandra för man vet aldrig vad som händer imorgon!!

4 kommentarer:

 1. Så glad jag blir över att läsa att du mår bättre och att du nu vet vad som var fel, galet att det inte såg det direkt, men bra att det upptäckte det till slut!

  Visst är det kul med renovering :) Ska bli så kul att få se resultatet!!

  Ta hand om dig!

  Många kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Men vaaaaaaaaaaaa??? Var det spiralen som halkat snett? Helt galet..... AJ! Skönt att dom hittade felet!

  Vad spännande med renovering, är så nyfiken på ert nya boende! Jag gillar också renovering, tänk alla visioner man har om hur det ska bli. När man ser förändringen och få fylla det med inredning sedan. Aaaah, härligt!!

  Har skrivit ett medd. till dig på fejjan också, KRAAAM!

  SvaraRadera
 3. Jag är som du...gillar gå omkring i målarkläder/skrotkläder och dona och bli skitigare och skitigare...ha ha.

  Skönt du mår bättre! Ingen spiral nu då....=bebis snart!!! ;-))

  GOD JUL!!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. God fortsättning!!

  Hoppas du haft en riktigt bra julhelg i allt renoverande :)

  Min har varit bra även om magen krånglar fortfarande så jag har fått äta väldigt försiktigt, men julen är ju mer än mat och det har gått!

  Ha det allra bäst!

  Kraaaam Bella

  SvaraRadera