torsdag 24 november 2011

Det går bra nuEtt glas rött har jag hällt upp kvällen till ära..

Hej på er!!
Här hemma är det glada miner och jubelrop denna afton - vi har fått ett bud på lägenheten - dessutom på vårt utgångspris, känns såå himla bra.. Har vart några riktigt jobbiga veckor, bara tanken på att ha två lägenheter har gjort mig kallsvettig. Nu blir det förhoppningsvis (har inte skrivit kontrakt ännu, så finns ju en liiten risk att de hoppas av men tror inte det) bara en månad med dubbelt boende, precis vad vi ville. För då hinner vi renovera lite, måla och tapetsera om och även flytta i lugn och ro..

Detta blev helt klart den bästa torsdagen på länge - är så glad att jag lyssnade på min toppen mäklare Emelie som sa att hon inte tyckte jag skulle sänka priset förra veckan utan ha is i magen - tack för det tjejen!! ;)

Nu halv åtta hos mig som denna vecka visas från min älskade lilla småstad - och ikväll är det Åsa som jag känner så hoppas hon vinner!! :)

Ha de bäst..
Kramar

1 kommentar:

 1. Så himla glad för er skull, tror det går vägen och Emelie var tuff som lät er hållas!

  Jag kände inte igen någon av dem på Halv åtta hos mig, men jag blev nufiken på Cafeet som hon Åsa hade såg ju huuur mysigt ut som helst. Det fanns väl inte där när jag bodde där? Om har jag ju missat något.. :-)

  Sov sött nu och det kommer du ju göra med denna fina nyhet!

  Kramar

  Ps, nu måste väl mini Malin/Magnus snart komma? Tycker inatt passar alldeles utmärkt gillar inte att man ska behöva gå så långt över tiden... LOVA smsa så fort du hör något, spelar ingen roll om det är mitt i natten!!! ds

  Shit detta blev en mindre uppsats jue ;-)

  SvaraRadera