fredag 28 oktober 2011

Underbart med fredagsfeeling
Min fina vän Malin som om bara ca 3 veckor ska få sitt första barn - min blivande gudson.. Vi har känt varandra hela livet och jag ser henne som den systern jag aldrig fick.. Bild lånad från Anna..

God Morgon Världen!!

Sitter på jobbet och har en sån där skön fredagsfeeling i kroppen - William kommer hem idag, vi har visning på lägenheten (håll tummarna för att det går bra är ni snälla).. Ska idag åka och köpa en kyl/frys eftersom vår har gått sönder, typiskt precis när man ska sälja men men bara köpa en ny..

Både idag och imorgon har Wille tennismatcher, dagens är i Eskilstuna - den åker hans pappa med honom på och imorgon är det lite träningsmatcher på hemmaplan så då passar jag på att kika lite när han spelar..

Han har lite problem med nervositet så han vill helst att bara pappa åker med - men nu på hemmaplan och när det är träningsmatcher så får lilla mamma komma och kika..:) Men det är lika nervöst för mig (vilket jag såklart inte visar honom), blir alldeles kallsvettig när jag står och kollar men ska försöka bättra mig på den fronten, mest för min egen skull för jag blir helt slut..!!

Nej nu ska det arbetas innan helgen tar vid på riktigt, tror jag tom tänker sluta lite tidigare idag - har lite extra timmar att ta ut och vad är härligare än att kunna sluta runt tvåtiden en fredag..

Kramar till er!!

2 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att det gått bra med er lägenhetsvisning, var det den första? Hoppas att det kom många spekulanter som vill buda över varandra :-)

  Ha en riktigt skön fortsatt helg, massa kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Lycka till på visningen i morgon nu!!
  Förstår att det är mkt att göra och spännande!

  Ja, hoppas vi kan ses snart!!
  Kramar och jag håller tummen också!

  SvaraRadera