lördag 22 oktober 2011

Äntligen har vi hittat "vår" soffaSyns inte på bilden men tyget är grovt så när man har suttit i den så blir det inte sittmärken, ni fattar vad jag menar? haha

God Morgon!!
Här i småstaden är det som vanligt, jag kan inte sova på morgonen även fast det är lördag. Vet inte varför det är så, önskar jag kunde ta mig en riktig sovmorgon någongång men men är väl inte min grej helt enkelt. Min älskade sambo skulle nog kunna sova hur länge som helst, men som det är nu när vi sover i köket så vaknar ju även han när jag fixar kaffe och pysslar lite i köket. Tänk att om 2 månader så får vi ett eget sovrum, såå jä..a underbart - om inte annat för Axels skull på helgmornarna..;)

Igår kväll var vi som jag skrev innan på IKEA och spanande på lite allt möjligt och vi hittade något som vi letat efter nu i ett halvår eller nåt. Hittade en soffa redan i våras som vi vill ha men den fanns inte i rätt färg och rätt tyg. Vill ha en mörkgrå soffa med grovt tyg och nu äntligen - den bara stod där i varuhuset och tittade på oss.. Total lycka att vi faktiskt har väntat och inte köpt en soffa som vi bara är lite nöjda med - utan nu ska här läggas in en beställning på vår Kivik soffa som kommer pryda vår nya lägenhet..:)

Nu ska jag fixa frukost och sen ska det bytas däck på båda våra bilar (läs Axel gör det haha) samtidigt som jag ska ta kort en massa antika glas som mamma har i sitt garage, sedan lägga ut detta på blocket!!

På återseende och ha en underbar lördag..
Kramar

1 kommentar:

  1. Hej!

    Ta jättegärna en titt på min nätbutik, www.missalicia.se, där jag säljer accessoarer för dig och ditt hem!

    Vänliga hälsningar,
    Miss Alicia

    SvaraRadera