torsdag 16 juni 2011

Första försöket

Min snygga pojkvän som åker på en skida - han är ju uppväxt härute och har åkt sedan han kunde gå..:)Här är William innan han skulle åka vattenskidor, vill INTE vara med på bild - man får verkligen "lura" honom för att få till ett bra kort framifrån.. haha

Här är lite bilder från helgen som vi spenderade ute på landet vid mälaren, grillade, umgicks med vänner och åkte en hel del båt.. William åkte ring först och sen skulle han testa på vattenskidor för första gången.. Och vet ni vad? Killen kommer upp på första försöket och ramlar inte en enda gång.. Sen tänkte han att jag hde nog bara tur och sk åka igen - samma visa då - upp på första försöket och åkte sen lääänge utan att ramla.. Stolt som en tupp vart jag, nu är det bara min tur - vågade inte riktigt i helgen, skyllde på kallt vatten.. haha Men midsommarhelgen ska spenderas ute på landet så då ska även jag hoppa i plurret och om det så krävs 20 försök så ska jag komma upp på skidorna - kan ju inte vara sämre än sonen liksom.. :)
Ha de bäst mina vänner!!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder! Hoppas allt är bra med dig. /Kram

    SvaraRadera
  2. Hej, jag vill tipsa om en tävling i min blogg - man kan vinna ett presentkort på 300 kronor i den fantastiska butiken Mamsell K - kika gärna in och var med! :-)

    SvaraRadera