tisdag 17 maj 2011

Dermoshop - Dermosil/Primo - Del 1















Hudvårdslotion E är en lätt crème som passar för hela kroppen. Absorberas snabbt av huden och ger både vård och skydd. E-vitamin motverkar hudens åldringsprocess och förstärker hudens förmåga att bevara fukthalten. Allantoin har en både stimulerande och lugnande verkan. Produkten har en mild hypoparfym doft.

Nu har jag bestämt mig för att testa Dermosils produkter efter att ha läst inne hos ER bla, det verkar som de flesta är väldigt nöjda med deras produkter. Jag har väldigt torr hud över hela kroppen och hittar ingen bra kräm som får min hud att återfuktas till 100%, utan det blir bra för stunden men sedan ser jag ut som en ödla på benen och jag flagnar från armarna, känner mig konstant torr i ansiktet, sprickor i händerna m.m.
















Classic Ansiktscrème E vårdar och skyddar huden samt ger näring och spänst. Ansiktscrèmen innehåller en välbalanserad kombination av olika ämnen, som både återfuktar och bevarar fukt: raps- och olivolja, samt glycerin och E-vitamin.
















Crèmen innehåller bland annat rosenolja, som har en mjukgörande verkan. Q10 hjälper hudcellerna att förnyas och bidrar till att huden bibehåller sin elasticitet. Crèmen motverkar därför rynkbildning och har effekt mot de rynkor som redan finns.
















På alla ställen jag läst om denna ansiktpeeling så står det om hur bra den är så hoppas innerligt på att huden i ansiktet blir lite mjukare och tillsammans med ansiktskrämen och ögonkrämen.

Dessa tre produkter hoppas jag ska passa mitt ansikte, kanske även hålla rynkorna borta ett litet tag till - är ganska lyckligt lottad med väldigt få rynkor men inser att någon gång måste de ju komma..;)
















Krävande och torr hud behöver fukt och fett. Stärkande Ansiktscrème innehåller fuktgivande glycerin, mjukgörande sheasmör och avokadoolja. Kakaosmör och E-vitamin stärker och skyddar huden. Ginseng och kreatin stärker och ger näring.


Även beställt denna ansiktskräm till Axel - får se vad han tycker om den.. Om inte annat så får jag ha min ifred - tror att jag inte är ensam om att mannen i hushållet lånar lite krämer och annat ur badrumsskåpet.. Men vet ni vad.. Jag tycker det är härligt, innebär ju att även den andra hälften bryr sig om sitt utseende och vill ta hand om sin hud..

Kramar till er alla..

2 kommentarer:

  1. Hej gumman!

    Dessa produkter var en nyhet för mig, hoppas de uppfyller dina önskemål. Blir spännande att höra vad du tycker om dem :-)

    Kul att du är med och tävlar hos mig!

    Jag tänkte också tradera lite, älskar denna underbara sajt :-)

    Vad ska ni köpa för bil? Och sova?
    Tycker det är helt underbart att du träffat kärleken :-)

    Kramar & ha en fin dag

    SvaraRadera
  2. De här produkterna och faktiskt jag också missat, ska bli spännande att få läsa vad du tycker om dem!

    Hoppas du haft en bra dag!

    Kramar Bella

    SvaraRadera