fredag 29 april 2011

Klä in balkongen i tyg - hur gör man det?Typ nåt sånt här var min tanke..

Redan fredag och helgen är på ingående - tjuvstartade lite igår när min svärfar fyllde 65 år. Blev supergod middag, en massa trevligt prat och såklart tårta som jag åt alldeles för mycket av.. haha
Men vi hade tagit cyklarna så lite av tårtan kanske försvann på cykelturen hem - i alla fall i min önskevärld och inför sommaren så borde jag inte äta en massa tårta utan hålla mig till frukt och andra nyttigheter men men vad gör det om 10 år egentligen - ilands problem..

Idag kommer William hem så det blir tacokväll, nåt glas rött/rosé på balkongen i solen tänkte jag och sen mys i soffan med mina killar.. Men vi kickstartar denna dag med en massa jobb - vilket jag gillar skarpt, trivs ypperligt på mitt jobb och skulle inte vilja byta för allt i världen..
Hörs antagligen lite senare..
En fråga.. Någon som har ett bra tips på hur man fixar med tyg på insidan av balkongen? VIll få bort "tråkkänslan" och tänkte att lite tyg kan väl råda bot på det - men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga..

Over and out!!

1 kommentar:

  1. Ja skamden som ger sej, får jobba på de där med kondisen. hehe men man känner sej ju löjligt glad efter en runda så jag ska inte ge upp, än ;-)
    Hoppas du får en fin helg tillsammans med dina kära och nära.

    Stor KRAM

    SvaraRadera