onsdag 2 mars 2011

Underbart att vara sambo

Hej hallå!! Inget bloggande av mig på någon dag, har liksom inte hänt något att skriva om - bara en helt vanlig vecka i småstaden som innebär jobb, matlagning, handling, städning och alla andra måsten. Men sen jag blev sambo så är allt detta mycket roligare, mysigare och att få laga mat till två istället för en är en fröjd. Något annat som oxå är toppen med att vara två - man delar på ansvaret i hemmet vilket känns underbart, har jag tex lagat middag så slipper jag ta hand om disken m.m. i köket - utan kan då istället gå till soffan och kura ner mig med en bra tidning eller något annat som JAG vill göra.. Underbart med tvåsamhet och att kärleken bara växer för varje dag är ännu härligare..
Älskar dig min fina A - tack för att du är precis den du är och tar ner mig på jorden ibland när jag svajar däruppe i luften, får mig att känna mig älskad och uppskattad - du är min stora kärlek och jag vill dela mitt liv med dig..!!

Har lite saker som ska säljas, både barnkläder, mina kläder, glas, porslin m.m - är det någon som är intresserade av en bloppis???

3 kommentarer:

 1. Åh vad det är härligt att höra att du är så lycklig och att kärleken växer sig starkare för varje dag som går. Det är ju det som är kärlek. Dessutom får man en stabil och trygg grund att bygga vidare på sitt förhållande. Och visst är det underbart?! Ha en härlig tisdag! /Kram

  SvaraRadera
 2. Vet inte vad som hände med min kommentar så jag börjar om...

  Blir så glad över att läsa att du är så lycklig och mår så bra i ditt samboliv och härligt att kärleken växer sig starkare för varje dag som går, underbart!! Det är du så väl värd!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Hej vännen.

  Så härligt att se dig glad och lycklig:)<3. Det är du värd.

  Ha en underbar dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera