måndag 17 januari 2011

Ge aldrig upp tron på kärleken

Känner mig som ett barn på julafton varje dag, får nypa mig i armen för att förstå att mitt liv faktiskt har vänt. Jag har hittat min kärlek, hittat mig själv och framförallt så känns allt bara så himla rätt, lätt och naturligt.. Jag är otroligt lycklig över att äntligen kunna få känna mig 100% i harmoni och dessutom tillsammans med världens underbaraste - tack för att just DU kom in i mitt liv och förgyller det varje dag, varje minut, varje sekund...

Då har ännu en ny härlig vecka startat, känns som att detta är första "riktiga" veckan detta år. Kan bero på att jag inte jobbat en hel vecka sedan i mitten på december, röda dagar och semester har avlöst varandra, laddad massor med energi nu när det väntar en massa veckor utan en endaste dag ledigt..
Förra veckan var jag i Säfsen i några dagar tillsammans med min älskade mamma, hennes man och William.. Vi hade fått detta i julklapp av dem, de hade fixat stuga, köpt med sig en massa god mat så det enda jag betalade för var våra liftkort som tur var..

Vart ganska dyrt ändå måste jag säga, 1600:- för oss två i 3 dagar för endast liftkort och hyra av stavar till William, hade aldrig haft råd att åka iväg om jag skulle ha betalat allt själv, så tack för en perfekt julklapp..!!

Har massor att göra på jobbet - me like - så dessa närmaste veckor kommer bara springa iväg känner jag, men det är bara positivt för då kommer vi ännu lite närmare våren. Längtar massor efter att slippa bylta på sig en massa kläder och konstant frysa - röstar helt klart för att vintern borde vara över nu för att göra plats för våren..=)
Ta hand om er..
Kramar från småstaden..

1 kommentar:

  1. Äntligen är du tillbaka:) Låter som att ni har haft underbara dagar. Vilken perfekt julklapp. Jag blir så glad när jag läser hur lycklig och kär du är. Visst är det fantastiskt hur livet helt plötsligt kan vända. Hoppas att du har haft en härlig måndag:) /Kramar Lisa

    SvaraRadera