fredag 17 december 2010

Allt löser sig

Hej hopp!!
Har ju glömt berätta att det gick superbra på mitt bankbesök. Hade en mäklare här som värderade lägenheten, och vet ni vad??

Köpte den för 1 år sedan för 470 000:-, förstod redan då att det var ett riktigt bra pris men i förra veckan fick jag det verkligen bekräftat. Har nämligen nu fått den värderat till 575 000:-, så jä..a skönt..
 Har då "bara" gjort småförändringar här hemma, målat om i alla rum, bytt bänkskiva, spis m.m i köket och även satt in ett nytt handfat och ny blandare i badrummet.. Detta har kostat mig allt som allt ca 15 - 20 000:- vilket i det stora hela är en väldigt liten summa om man ser till värdehöjningen av min lägenhet..

Känner mig som ett barn på julafton för i och med detta har jag kunnat betala av min privata skuld till en vän, även betalat tillbaka de tusenlappar som jag i panik lånat av min bästa Malin och dessutom har jag inte längre något topplån..=) Detta innebär att jag endast har lån på min lägenhet och inget mer, inget på bilen, inget skitlån utan ENDAST på lägenheten...
Bra jobbat Therese!!!
Känner att jag skulle vilja skrika rakt ut av lycka - något som faktiskt gått bra på senaste tiden vilket jag sååå mycket behövde..

Allt löser sig bara man har is i magen, tro på livet och aldrig ger sig utan litar på sig själv!!
Kramar från snorfia men som ändå ser ljust på framtiden..

2 kommentarer:

  1. Grattis! Vad kul och vilken värdehöjning på så kort tid :) Du ska verkligen vara stolt och glad över dig själv vännen. Du är så stark. Håller med i det du skriver om att allt löser sig bara man har is i magen. Och man måste nånstans försöka tro på livet även när det känns som mörkast. Det är inte lätt alla gånger men man klarar ju mer än vad man tror :) Sen blir man starkare än vad man var innan. Iallafall tycker jag det.

    Hoppas att du blir frisk snart och att du får en mysig helg! /Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Härligt och bra jobbat tjejen!
    Kram Zandra

    SvaraRadera