tisdag 14 september 2010

Har jag rätten att må dåligt?

Min absoluta favoritblomma - Gerbera..

God Morgon mina vänner!!
Har precis druckit upp min första kopp kaffe och känner hur kroppen och knoppen börjar vakna, har även idag ekonomiarbete som står på schemat - en massa att göra vilket jag personligen tycker är kul, hellre fullt ös en lite att göra, dagarna blir så långa då..
Gårdagskvällen spenderades i hemmets lygna vrå, min kompis Helena kom förbi en sväng.. Faktiskt första gången som hon var i min lägenhet, hon har ju sedan tidig vår spenderat nästan all sin tid i Visby - men nu har hon fått sett mitt alldeles egna lilla slott som jag är så stolt över att jag köpte!!

Ni som följde min gamla blogg vet ju att jag blev uppsagd från förra boende eftersom de sålde huset och de nya ägarna skulle göra det till enfamiljshus - den känslan vill jag ALDRIG vara med om igen, att känna sig utkasad utan att ha förtjänat det, allt detta hände i samband med min separation. Så förra hösten var verkligen den tuffaste tiden i mitt liv och vill inte att det ska bli samma sak nu, vill känna mig glad, harmonisk och lycklig - undrar när?

Var så skönt att skriva av sig lite igår - få sätta sina innersta tankar på papper, skäms nästan lite över att jag känner som jag gör EFTERSOM jag faktiskt har ett bra liv i övrigt, borde inte gnälla.. Precis så känns det och det gör att jag håller skenet uppe fast jag egentligen bara vill vara liten och gömma mig under täcket vissa dagar!!

Tack för ERA fina kommentarer - de värmer massor och får mig nästan lite tårögd!!
Ta hand om denna tisdag och gör den till nåt speciellt för den kommer inte tillbaka!!
På återseende..

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad kul att du tittade in hos mig och dessutom lämnade en kommentar så att jag hittade dig.
  Har inte hunnit titta igenom riktigt ännu, det ska jag göra nuuu..

  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Jag har mailat dig. /Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. sv: va kul att du är med o tävlar! den tavlan är ju alldeles underbar. lycka till :)

  SvaraRadera
 4. Vilket känslosamt och fint inlägg det förra du skrev. Ge inte upp hoppet om allt det där du drömmer om, du kommer hitta kärleken framöver det är jag övertygd om! Kan tänka mig att man känner sig stressad, men du är så ung ännu så du har tiden på dig både med hus och kanske en liten bebis :-)

  En middag låter supertrevligt! Eftersom vi var bortresta hela förra helgen och kom hem ganska sent i söndags så vill jag bara hemma och inget göra alls denna helg som kommer. Sova och ta det lugnt, känner att magen och jag behöver det, men kommer gärna en annan fre eller lördag när du har tid att ta emot oss =)

  Vi hörs!

  Kram

  SvaraRadera